Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
18 вересня 2017 р.

На День міста Чернігів очікує гостей


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4

У рамках святкування Дня міста Чернігова 21-24 вересня очікується візит делегацій українських та закордонних міст-партнерів. Серед них: поважні гості з міст Огре, Гомеля, Тарнобжега, а також міські голови міст Вінниці, Новгород-Сіверського, Сум, Славутича та Ніжина. Крім того, участь в урочистостях візьмуть делегація Товариства «Чернігівське земляцтво» в Києві та Почесний Консул Республіки Латвія в Україні.

22 вересня в Чернігівській міській раді запланована зустріч делегацій з міст-побратимів та урочисті збори з нагоди святкування Дня міста за участю Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка.

Також у загальноміській програмі святкування передбачена участь творчих виконавців та колективів з різних міст України. Так, 22 вересня в урочистому відкритті скверу ім. Б. Хмельницького візьме участь Національний президентський оркестр (м. Київ). Під час II-го Всеукраїнського фестивалю духових оркестрів для всіх чернігівців та гостей міста виступатимуть заслужений академічний Зразково-показовий оркестр Збройних Сил України (м. Київ), військовий оркестр Центру військово-музичного мистецтва Військово-Морських Сил Збройних Сил України (м. Одеса), військовий оркестр Центру військово-музичного мистецтва Повітряних Сил Збройних Сил України (м. Вінниця), військовий оркестр Почесної варти окремого Київського полку Президента України імені Богдана Хмельницького (м. Київ).

Крім того, 23 вересня на Красній площі за фінансової підтримки Чернігівського міського голови концертну програму представлять кращий святковий гурт України «ТІК» та спеціальний гість свята - Сергій Міхалок з проектом «Ляпіс’98».

Читайте також:

21 вересня – День міста Чернігова

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!