Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
23 жовтня 2017 р.

У чернігівських дитсадках та школах можуть встановити камери відеоспостереження


Фото № 1

Для посилення режиму безпеки в дошкільних навчальних закладах та школах міста Чернігова можуть встановити відеокамери. Таку ініціативу висловив сьогодні на розширеній нараді з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств міської ради Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

- Подія з викраденням дитини, яка днями трапилися в Києві, підштовхує до більш серйозних дій з посилення заходів безпеки в освітніх закладах та їх подвір’ях і загалом по Чернігову. На наступний рік необхідно передбачити фінансування на встановлення хоча б ще 100 відеокамер у місті по програмі «Безпечне місто» - сказав він.

Обговорюючи питання безпеки в освітніх закладах, міський голова запропонував розробити окрему міську програму по встановленню приладів спостереження в коридорах та навколо будівель дошкільних закладів та шкіл міста. Він також додав, що якщо будуть встановлюватися відеокамери, то потрібно передбачити можливість створення батьківського порталу, за допомогою якого можна було би побачити на відео, що діється в коридорах та дворах навчальних закладів. 


Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!