Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
14 грудня 2017 р.

Квартира за міською чергою надана медсестрі тубдиспансеру


Фото № 1

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради 12 грудня вперше у цьому році проголосував за виділення на міську чергу однокімнатної квартири. Це житло місто отримало за рішенням суду. Квартира по вулиці Доценка, житловою площею 17 кв. м виділена мешканці Чернігова, яка перебуває на квартирному обліку у позачерговому списку з серпня 1983 року.

На сьогодні вона у цьому списку є другою. Перша сім’я у позачерговому списку є претендентом на двокімнатну квартиру.

Жінка працює медсестрою тубдиспансеру і 34 роки тому була поставлена на квартирну чергу як молодий фахівець. На сьогоднішній день вона має додаткові пільги та проживає у кімнаті, житловою площею 10,8 кв. м, комунальної квартири.

Ордер на однокімнатну квартиру їй буде виданий після передачі займаного житла територіальній громаді міста Чернігова у встановленому законодавством порядку. У подальшому одержана таким чином кімната поповнить міський фонд соціального або тимчасового житла.

Довідково.

У минулому році містом була виділена квартира для мешканця, який 40 років перебував у загальній міській черзі та на момент отримання цього житла був першим.

Усі списки міської квартирної черги є відкритими, постійно оновлюються та знаходяться на офіційному сайті Чернігівської міської ради у рубриці «Публічна інформація» або за посиланням http://www.chernigiv-rada.gov.ua/project/apartment.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!