Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
23 квітня 2018 р.

Інформація про програми і проекти ЄС, до яких можуть долучитися й чернігівці

+5
+2

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8

Минулого тижня в Чернігові перебувала місія представництва Європейського Союзу з метою інформування про відкриті зараз програми та проекти ЄС, до участі в яких запрошуються й українці.

Це програми допомоги та співробітництва в галузях освіти і науки, культури, розвитку спорту, підтримки бізнесу, енергоефективності, розробки та впровадження інновацій і технологій тощо.

Одна із зустрічей-презентацій відбулася 20 квітня в Чернігівській міській раді. Розповідали про можливості відкритих на сьогодні грантових та інших програм ЄС радник з питань преси та інформації Представництва ЄС в Україні Вікторія Давидова та менеджер інформаційної кампанії Представництва ЄС «Будуймо Європу в Україні» Ірина Широкова. Слухачами були працівники різних підрозділів міської ради – в тому числі, управлінь освіти, культури та туризму, сім’ї молоді і спорту та інших.

За словами Вікторії Давидовою, в України зараз унікальний період, коли в дуже багатьох програмах і проектах ЄС наші громадяни та організації можуть брати участь на пільгових умовах.

Загалом програм ЄС в Представництва ЄС в Україні – сотні. Щороку тільки великих серед них буває близько трьохсот.  Інформація про них і про те, як і кому можна взяти в них участь, викладається в загальний доступ, зокрема, на цілому ряді офіційних сайтів. Тим, хто хоче знайти можливості для реалізації своїх ідей, варто систематично перевіряти ці пропозиції та шукати підходящі для себе.


Завантажити презентацію програм і контактів



Додатковою зручністю для чернігівців має стати те, що при Чернігівському технологічному університеті нещодавно відкрився Інформаційний центр ЄС. Завдання таких центрів - надавати інформаційну допомогу: допомагати скласти заявку, як знайти партнерів у ЄС тощо.


 

 

Прес-служба Чернігівської міської ради





Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!