Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
24 квітня 2018 р.

За минулу добу рівень води в Десні не змінився


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3

Зростання рівня води в Десні в межах міста Чернігова зупинилося. За минулу добу рівень води не змінився.На 8 годину 24 квітня рівень він складав,як і вчора, 559 см над «0» поста.Таку інформацію під час розширеної наради повідом начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Чернігівської міської ради Григорій Годун

Він нагадав, що за минулі чотири дні (20, 21, 22, 23 квітня) вода сумарно піднялася всього на 4 см. Тобто кожного дня по +1 см.

За словами Григорія Годуна, в інших населених пунктах вверх по руслу Десни рівень води почав знижуватися. А саме: в м. Брянськ – на 8 см, у м. Новгород-Сіверський  –  на 5 см. А в річці Снов, яка впадає в Десну, рівень води знизився на 6 см.  

За прогнозами, помітно зменшуватися рівень води у Десні в Чернігові почне десь 10 травня. І спадатиме поступово.

Заслухавши цю інформацію,Чернігівський міський голова доручив начальнику УЖКГ та директору КП «Паркування та ринок» не зволікати з підготовкою інфраструктури міського пляжу до початку сезону:

- Щоби як тільки вода зійшла – все прибралося, пісок завезли і все працювало. Плануйте, щоб усі тендерні та організаційні процедури були готові до 20 травня, - сказав Владислав Атрошенко.


Прес-служба Чернігівської міської ради



Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!