Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
5 червня 2018 р.

Сьогодні у Чернігові стартувала акція «Зафарбуй негатив!»

+7
+4

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10

У Чернігові сьогодні, 5 червня, біля світломузичного фонтану в сквері ім. М. Попудренка зібралося чимало небайдужих чернігівців. У Всесвітній день навколишнього середовища молодь, представники громадських організацій міста та футбольного клубу "Десна" виявили бажання долучитися до акції «Зафарбуй негатив!».

Цей захід організований управлінням у справах сім'ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради. 

Як зазначив депутат міської ради та начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту Андрій Дериземля, ідея проведення такої акції пов’язана з тим, що останнім часом на стінах житлових будинків та інших приміщень з'явилося багато написів із прямою рекламою психотропних та наркотичних речовин. Там прямо вказані номери телефонів, Вайбер, перелік препаратів. Тож чернігівців запросили на цей захід, щоб спробувати зробити середовище нашого міста трошки чистішим від «настінного бруду».

Всі учасники ознайомилися з переліком адрес, де на будинках є такі надписи,  розподілилися на 5 груп та вирушили на визначені місця. Загалом управлінню через соцмережі мешканці міста повідомили про 14 таких адрес. Це, зокрема, вул. Рокоссовського, 22 та 25, вул. Всіхсвятська, 72, зупинки громадського транспорту "Театр ляльок", "вул. Козацька". А на огорожі стадіону ім. Гагаріна - 3 написи, які будуть сьогодні зафарбовані.

Фарба, пензлі та рукавички були надані всім учасникам цієї акції.


Прес-служба Чернігівської міської ради 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!