Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
18 січня 2019 р.

У Чернігівській міській раді відбулися звітні збори регіонального відділення АМУ

+3

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6

Звітні загальні збори Чернігівського регіонального відділення Асоціації міст України (АМУ) відбулися сьогодні в обласному центрі. 

На початку засідання голова регіональгого відділення АМУ Владислав Атрошенко вручив подяку від Кабінету Міністрів України за роботу на на користь громад спеціалісту з комунікацій Чернігівського відділення АМУ Вероніці Рибак.

На сьогодні АМУ – одна з найпотужніших організацій з тих, що лобіюють на державному рівні інтереси місцевого самоврядування. 

-  Я засвідчую вам особисто як міський голова Чернігова свою повагу за ту роботу, яку ви робите на благо громад. Сьогодні це надзвичайно важливий і дієвий осередок державної влади, на якому тримається Україна. Ближче до людей, ніж їх громади, вже нікого нема. Тому сьогодні серед наших проблем – і скорочення субсидіантів, і підвищення тарифів, і все інше. І це надзвичайно підсилює ту відповідальність, із якою ми повинні ставитися до своєї роботи. Я нагадую, що будь-яку підтримку в моїй особі ви знайдете завжди, - звернувся до представників громад чернігівський міський голова.

Учасники зібрання узгодили спільні дії в питаннях, проблемних сьогодні для більшості територіальних громад Чернігівщини. Зокрема, щодо потреби в додаткових субвенціях на освіту й медицину, спрощення механізму одержання дозволів, прав на майно громади, утримання ФАПів, розчистки від снігу доріг обласного підпорядкування тощо.

Виконавчий директор обласного регіонального відділення АМУ Михайло Литвин прозвітував про роботу осередку в 2018 році. Звіт був прийнятий до відома.

На сьогодні Чернігівське регіональне відділення Асоціації міст України об’єднує 26 територіальних громад.


Прес-служба Чернігівської міської ради


 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!