Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
18 квітня 2019 р.

У Чернігові демонтаж незаконних гаражів продовжується


Фото № 1

Ще 61 незаконно встановлений тимчасовий металевий гараж демонтують найближчим часом. Відповідний дозвіл надав сьогодні, 18 квітня, виконавчий комітет Чернігівської міської ради. Перелік цих гаражів попередньо розглядався 12 квітня на засіданні Комісії з демонтажу тимчасових (металевих) гаражів на території Чернігова.

Відповідно до прийнятого рішення, власникам тимчасових металевих гаражів встановлений строк добровільного демонтажу та відновлення благоустрою земельних ділянок терміном у 30 календарних днів. У разі невиконання демонтаж здійснюватиме КП «Муніципальна варта».

Демонтаж тимчасових гаражів у місті здійснюється відповідно до Порядку демонтажу тимчасових (металевих) гаражів на території м.Чернігова, який передбачає механізм, підстави, терміни і порядок проведення демонтажу гаражів, які розміщені з порушеннями, подальше поводження з демонтованими об’єктами, а також порядок відшкодування витрат, пов’язаних з їх демонтажем.

Нагадуємо, що офіційні повідомлення про виявлення гаражів та їхні адреси розміщуються на офіційному веб-сайті Чернігівської міської ради за посиланням.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!