Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
22 квітня 2019 р.

Планшет – за малюнок. Комунальне підприємство «АТП-2528» організувало конкурс дитячого малюнку «Ми – за чисте місто»


Фото № 1

Комунальне  підприємство «АТП – 2528» Чернігівської міської ради  оголошує про проведення КОНКУРСУ дитячого малюнкe «Ми за чисте місто!».

До участі запрошуються учні 1 – 4 класів загальноосвітніх шкіл м. Чернігова.

На конкурс подають малюнки у довільній графічній чи живописній формах, виконані олівцями, фломастерами, олійними, акварельними фарбами чи гуашшю. Розмір роботи має бути формату А3 або А4.

З Положенням про проведення конкурсу можна ознайомитися на офіційному сайті КП «АТП – 2528» за посиланням  https://atp2528.cn.ua/?page_id=978 .

Прийом робіт з 8 квітня по 11 травня 2019 р. включно!

Малюнки надсилайте на адресу КП «АТП – 2528»: вул. 1 Травня, 173, м. Чернігів, 14034, або приносьте особисто за вказаною адресою (2 поверх, приймальня).

Контактний телефон: (0462) 93-33-23; e-mail: [email protected] .

-         -  Перш за все, ми хотіли, щоби діти розуміли що таке навколишнє середовище, чистота. Ми хочемо подивитися як вони це бачать. Хочемо, щоб діти перейнялися цим, - говорить керівник КП «АТП 2528» Руслан Волок. - Тих учасників та учасниць, чиї роботи визнають кращими, відзначать цінними подарунками.  Приз за ІІІ місце – портативний проектор, за ІІ місце – електронна книга, а за І місце – планшет.

 Оригінали малюнків для участі зі вказаними контактними даними можна принести або надіслати на адресу установи: м. Чернігів, вул. 1 Травня, 173.

 

 



Відеосюжет телеканалу "Дитинець"


Прес-служба Чернігівської міської ради за інф. КП "АТП 2528"

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!