Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
10 червня 2019 р.

У Чернігові побудують ще 3 сучасних футбольних майданчики


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3

До нового 2019/2020 навчального року у трьох загальноосвітніх закладах Чернігова з’являться нові сучасні футбольні поля. Реконструкція відбувається в рамках Програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України». Цьогоріч такі майданчики отримають школи №№ 2, 16 та 34.

Будівельні роботи стартували на всіх трьох об’єктах. Розмір майданчиків 42х22 м, а використовувати їх можна в будь-яку пору року. Вони матимуть сучасну огорожу, захисну сітку та штучне покриття, стійке до зношення. До речі, на майданчиках можуть займатимуться і діти, які проживають поруч з школою. Про це розповів начальник Управління у справах сім'ї, молоді та спорту міської ради Андрій Дериземля.

За його словами, загальна вартість будівництва - більше 8,6 млн грн на умовах співфінансування міського та державного бюджетів.

- Субвенція державного бюджету 2,6 млн грн. З міського бюджету - більше 6 млн грн, - повідомив Андрій Дериземля, додавши, що відбір шкіл, біля яких будуватимуть такі футбольні майданчики, здійснюється колегіально: Управління освіти, Управління у справах сім'ї, молоді та спорту і депутатський корпус. Звісно ж, що більша увага приділяється закладам де футбольні поля знаходяться у гіршому стані.

Нагадаємо, що за цією ж програмою в 2018 році було проведено реконструкцію футбольних майданчиків у школах №№ 1, 12 та 35.

ЗНЗ №2



ЗНЗ №16


ЗНЗ №34


Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!