Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
17 квітня 2014 р.

У Чернігові приступила до роботи окружна виборча комісія


Фото № 1

Окружна виборча комісія з виборів Президента України територіального виборчого округу № 208, що охоплює всю територію міста Чернігова, приступила до роботи. Перше організаційне засідання проведено 16 квітня. Про це повідомив заступник міського голови – керуючий справами виконкому Станіслав Віхров.

«Згідно постанови ЦВК від 14 квітня 2014 року для проведення позачергових виборів Президента України утворено окружні виборчі комісії у складі 21 особи, тобто за кількістю зареєстрованих кандидатів. У Чернігові комісія вже сформована, вона працюватиме в приміщенні міського Палацу культури, по вулиці Щорса, 23», - розповів С. Віхров.

Він також зазначив, що наразі комісії передані необхідні для роботи меблі, оргтехніку, обладнання для програмно-технічного комплексу, засоби протипожежної безпеки та інші матеріальні цінності, визначені постановою ЦВК. Вирішується питання забезпечення зв'язком. «Намагаємося повною мірою виконати покладені на нас законом зобов’язання», - стверджує заступник міського голови. 

Окружну виборчу комісію територіального виборчого округу № 208 очолює Ємельянова Наталія Віталіївна, заступник голови комісії – Соломаха Сергій Васильович, секретар комісії – Хоменко Любов Михайлівна.

У Чернігові діятиме 126 виборчих дільниць на постійній основі.

 

Відділ зв’язків з громадськістю міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!