Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
18 квітня 2014 р.

17 учнів Чернігова стали переможцями IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад


Фото № 1

З 21 березня по 4 квітня проходив ІV етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін 2013-2014 навчального року в різних містах України. Фінальний етап олімпіад розпочався у Чернігові олімпіадою з правознавства. 

Загалом у ІV етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад взяли участь 37 учнів з 16 загальноосвітніх навчальних закладів міста Чернігова. Переможцями стали 17 учнів, які отримали 2 дипломи І ступеня, 4 дипломи ІІ ступеня і 11 дипломів -  ІІІ ступеня.  

Найбільшу кількість дипломів вибороли учні з англійської мови (3 дипломи), з біології (3 дипломи), з німецької мови (2 дипломи), з французької мови (2 дипломи), астрономії (2 дипломи). Також є переможці з російської мови та літератури, економіки, фізики, ІКТ, фізичної культури та спорту.

Серед переможців учні загальноосвітніх навчальних закладів №1, №2, №5, №7, колегіуму №11, ЗСШФМП №12, ліцеїв №15, №22 та гімназії №31. Найбільшу кількість дипломів отримали учні СЗНЗ №1 – 4 дипломи, гімназії №31 – 3 дипломи, СЗНЗ №2 – 2 дипломи.

Дипломи І ступеня вибороли учениці 11 класу спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №1 з поглибленим вивченням іноземних мов Болоннікова Катерина та Латоніна Марія.

 

 

За інформацією науково-методичного центру управління освіти міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!