Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
24 квітня 2014 р.

Чернігів готується до святкування Дня Перемоги


Фото № 1

23 квітня у Чернігівській міській раді під головуванням заступника міського голови – керуючого справами виконкому Станіслава Віхрова пройшло засідання організаційного комітету з питань підготовки і проведення заходів з нагоди 69-ої річниці Перемоги.

Під час засідання учасники оргкомітету обговорили план заходів з нагоди святкування цієї визначної події.

Станіслав Віхров звернувся до всіх присутніх з відповідальністю віднестися до підготовки та проведення святкових заходів, привітати та приділити увагу кожному ветерану Великої Вітчизняної війни. «Нікого не залишити без уваги – основне завдання у ході підготовки до Дня Перемоги», - наголосив заступник міського голови.

Про етапи підготовки до відзначення цього свята доповів заступник начальника відділу культури міської ради Юрій Ткач. Він пригадав минулорічне святкування Дня Перемоги, коли діти вийшли з портретами своїх рідних, які воювали на фронтах Вітчизняної війни. «Це стало не лише родзинкою святкових заходів, а й виявом шани і поваги молодого покоління до визволителів», - сказав він.

Заступник міського голови Станіслав Віхров висловив впевненість, що всі відповідні служби, які беруть участь в організації даного свята, будуть працювати злагоджено і відповідально, тому свято пройде на високому рівні.

Урочистості з нагоди 69-ої річниці Перемоги розпочнуться 9 травня о 10 годині покладанням квітів до братської могили в сквері ім. М. Попудренка. Далі учасники пройдуть урочистою ходою до Меморіалу Слави, де відбудеться мітинг-реквієм «Народ і армія – єдині» та покладання квітів до Вічного вогню. Завершиться мітинг Хвилиною Мовчання.

Більш детальний план заходів буде опубліковано на офіційному сайті Чернігівської міської ради.

 

 

Відділ зв’язків з громадськістю міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!