Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
24 липня 2014 р.

На місці пошкоджених вибухом газу двох під'їздів зведуть багатоповерхівку


Фото № 1

У Чернігові на місці пошкоджених вибухом газу двох під'їздів, що стався понад два роки тому, зведуть багатоповерхівку. Як повідомив міський голова Олександр Соколов, відповідне рішення прийняв цього тижня виконавчий комітет міської ради.

Згідно з рішенням про ліквідацію наслідків надзвичайної ситуації, комунальному підприємству "Чернігівбудінвест" доручено виступити замовником по демонтажу будівельних конструкцій двох зруйнованих під'їздів житлового будинку №36 по вулиці 50 років ВЛКСМ. У подальшому на земельній ділянці зведуть багатоповерховий житловий будинок.  Роботи з демонтажу, а потім і забудову, виконуватиме генеральна підрядна організація ТОВ "КиївмонолітБуд-2005". Комунальному підприємству "Новозаводське" доручено провести інформаційну та роз'яснювальну роботу з мешканцями будинку.

"Це буде новий будинок, укладено всі договори з інвестором, на пошуки якого витрачено чимало часу", - сказав О.Соколов. Він також зазначив, що нарешті вирішиться питання небезпеки напівзруйнованих приміщеннях для мешканців навколишніх будинків.

Як повідомлялося раніше, 26 березня 2012 року у п'ятиповерховому будинку №36 по вулиці 50 років ВЛКСМ у Чернігові стався вибух газу. У результаті двоє людей загинули, 30 родин було відселено. Причиною вибуху побутового газу стала невдала спроба суїциду. Пізніше люди отримали кошти з держбюджету на придбання нового житла.

 

Ірина Синельник

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!