Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
16 вересня 2014 р.

Міська рада підтвердила правомочність діючого виконкому


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3

Сьогодні, 16 вересня, згідно з розпорядженням міського голови Олександра Соколова, продовжила свою роботу позачергова 43-я сесія Чернігівської міської ради 6-го скликання.  

Міська рада відмінила своє рішення про відставку виконавчого комітету, проголосоване 9 вересня. Згідно з регламентом депутати проголосували за повернення до розгляду цього питання, адже минулого разу питання не внесене до порядку денного. Сьогодні це рішення не було підтримане депутатами. Отже, діючий виконком визнаний правомочним.

Під час розгляду питання міський голова підкреслив, що відставка виконкому порушує нормальну роботу міста і закликав депутатів не дестабілізувати життя міської громади. 

До депутатів міської ради звернувся також голова обласної ради Микола Звєрєв, присутній на сесії. Він закликав депутатів відкласти кадрові питання під час виборчого процесу до парламенту і не діяти в інтересах певних корпоративних груп, які ділять місто на сфери впливу. У надто важкі для країни часи необхідно працювати на громаду Чернігова для збереження стабільної ситуації у місті, - зауважив він.

Міська рада заслухала та прийняла до уваги інформацію заступника міського голови Володимира Кривенка "Про стан підготовки міста до осінньо-зимового періоду, забезпеченість міста енергоресурсами, забезпечення ефективного та економного використання енергоресурсів у м. Чернігові".

Депутати міської ради затвердили також низку рішень щодо надання допомоги учасникам АТО, зокрема: "Про сприяння медичній, технічній та матеріальній допомозі пораненим в зоні АТО, які прибули у м. Чернігів", "Про забезпечення матеріальної, юридичної та іншої допомоги сім'ям учасників АТО".

 

Відділ зв’язків з громадськістю міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!