Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
18 вересня 2014 р.

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта - рішення Чернігівської міської ради «Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 31 серпня 2006 року «Про встановлення «Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку утримання і прибирання вуличних, дворових територій, парків, скверів та додержання тиші в громадських місцях м. Чернігова» (7 сесія 5 скликання) із змінами (31 сесія 5 скликання, 11сесія 6 скликання)»


Фото № 1

На виконання Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб та їх об’єднань, оприлюднюється проект рішення Чернігівської міської ради «Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 31 серпня 2006 року «Про встановлення «Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку утримання і прибирання вуличних, дворових територій, парків, скверів та додержання тиші в громадських місцях м. Чернігова» (далі-Правил) (7 сесія 5 скликання) із змінами (31 сесія 5 скликання) (11сесія 6 скликання)» та аналіз регуляторного впливу даного акта, розроблені управлінням житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради.

Проект спрямований на приведення Правил у відповідність до чинного законодавства з метою забезпечення дотримання санітарно-екологічного порядку у місті. 

Проект рішення та аналіз його регуляторного впливу оприлюднюються в мережі Інтернет на офіційній web-сторінці Чернігівської міської ради за електронною адресою: www.chernigiv-rada.gov.ua у розділі «Регуляторна політика», рубрика «Оприлюднення проектів регуляторних актів».

Зауваження та пропозиції до проекту рішення приймаються управлінням житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради у письмовій формі протягом місяця з дня оприлюднення за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Комсомольська, 19 (відповідальна особа - Лазаренко О. А.).

  


Начальник управління
житлово-комунального господарства
Чернігівської міської ради                                                      О. А. Лазаренко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!