Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
18 вересня 2014 р.

Координаційний комітет погодив питання порядку денного 44-ї сесії Чернігівської міської ради


Фото № 1

Сьогодні координаційний комітет міської ради погодив питання порядку денного 44-ї сесії міської ради, яка відбудеться 26 вересня. До порядку денного включено 22 питання, підготовлених структурними підрозділами міської ради.

Олександр Соколов повідомив, що це планова сесія й у порядку денному запропоновано 6 земельних питань, які, відповідно до Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада має розглядати кожного місяця.

У порядку денному також питання: про виконання міського бюджету за І півріччя 2014 року та внесення змін і доповнень до міського бюджету; про внесення змін до Програми підтримки громадських організацій м. Чернігова на 2014 рік; про затвердження Положення про управління культури міської ради у новій редакції та присвоєння дитячій музичній школі № 2 ім. Є.В. Богословського та інші.

Міський голова закликав депутатів детально розглянути ці питання на засіданнях постійних комісій та вносити свої пропозиції.

Пленарне засідання 44-ї сесії відбудеться 26 вересня 2014 року о 10 годині в залі засідань міської ради (м. Чернігів, вул. Магістратська, 7) згідно з розпорядженням Чернігівського міського голови Олександра Соколова. 

З відповідним розпорядженням можна ознайомитись на офіційному веб-порталі міської ради.

 

Протягом тижня напередодні сесії працюватимуть постійні депутатські комісії.

 

 Відділ зв’язків з громадськістю міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!