Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
21 жовтня 2014 р.

З 23 жовтня у Чернігові розпочнеться опалювальний сезон


Фото № 1
Фото № 2

 

З 23 жовтня до тепла підключать усі категорії споживачів Чернігова – і соціальну сферу, і житлові будинки. Про це повідомив на брифінгу заступник міського голови Володимир Кривенко.

«У зв’язку з різким похолоданням за згодою обласного антикризового енергетичного штабу вирішено розпочати опалювальний сезон раніше – з 23 жовтня, а не з 1 листопада, як планувалося», - розповів заступник міського голови.

Він підкреслив, що теплопостачальні підприємства до початку опалювального сезону технічно готові. Залишається сподіватися на достатній тиск газу в мережах. Про це ще тривають перемовини з газовиками.

Чернігівська ТЕЦ наразі має понад 80 тис. тон вугілля. На сезон його потрібно близько 180 тис. тон. За інформацією В. Кривенка, решта вугілля постачатиметься згідно з укладеними підприємством угодами.

«Ми системно працюємо над зниженням енергоспоживання. Завдяки ряду технічних рішень, зокрема, реконструкції котелень, модернізації обладнання, обсяги споживання газу за два роки скорочено на 10%», - підкреслив заступник міського голови.

Також він нагадав, що чернігівці можуть скористатися запропонованим державою механізмом соціального захисту – оформити субсидію чи часткову компенсацію. Для цього треба звернутися до відповідних підрозділів районних у місті рад за місцем проживання.

Отже, опалювальний сезон у Чернігові триватиме з 23 жовтня 2014 року до 15 квітня 2015 року.

 

Відділ зв’язків з громадськістю міської ради

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!