Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
22 жовтня 2014 р.

Чернігів готується до Дня визволення України від фашистських загарбників


Фото № 1
Фото № 2

Сьогодні заступник міського голови – керуючий справами виконкому Станіслав Віхров провів чергове засідання організаційного комітету з питань підготовки і проведення заходів з нагоди 70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників.

Відповідно до Указів Президента України, з метою всенародного відзначення визволення України від фашистських загарбників, вшанування героїчного подвигу і жертовності Українського народу у Другій світовій війні, в Україні щорічно 28 жовтня відзначається День визволення України від фашистських загарбників.

У засіданні оргкомітету взяли участь посадові особи облдержадміністрації, міської ради, Деснянської та Новозаводської районних у місті рад, представники правоохоронних органів та інші відповідальні за організацію урочистих заходів.

Станіслав Віхров та учасники оргкомітету обговорили сценарій та план заходів.

Начальник управління культури міської ради Юрій Ткач повідомив, що 28 жовтня традиційно о 10.00 у сквері ім. М. М. Попудренка відбудеться церемонія покладання квітів до Братської могили. А о 10.30 - церемонія покладання квітів на Меморіалі Слави до Могили Невідомого Солдата та Вічного Вогню.

Учасники засідання зійшлись на думці, що необхідно працювати злагоджено і відповідально, щоб заходи пройшли на високому рівні, адже в цей день згадують і шанують тих, хто захищав нашу Батьківщину в роки Другої світової війни.

 

Більш детальний план заходів буде оприлюдненo на офіційному сайті Чернігівської міської ради пізніше.

 

 

 

Відділ зв’язків з громадськістю міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!