Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
23 жовтня 2014 р.

Посол Білорусі подякував чернігівським медикам за допомогу постраждалим білорусам


Фото № 1
Фото № 2

Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Білорусь в Україні Валентин Величко звернувся з листом до Чернігівського міського голови Олександра Соколова зі словами подяки за допомогу, надану громадянам Білорусі, які дорогою до Чернігова потрапили в ДТП.

«Своєчасна кваліфікована допомога постраждалим у перші години після трагедії дозволила уникнути більш тяжких наслідків. Тепло, турбота і увага, котрими оточені білоруські громадяни, не можуть залишити байдужим. Хотілося б висловити особливу вдячність усім лікарям Чернігівської міської лікарні №2 і особисто головному лікарю Фалю Володимиру Петровичу, заступнику головного лікаря Рибачуку Едуарду Петровичу за їх людяність і професіоналізм», - ідеться в листі.

Нагадаємо, що 16 жовтня четверо громадян Республіки Білорусь були госпіталізовані в медичні заклади Чернігова внаслідок дорожньо-транспортної пригоди біля села Халявин Чернігівського району за участі легкового автомобіля "FORD TRANSIT". ДТП сталася близько 11-ї години на автодорозі Київ-Чернігів-Нові Яриловичі.

 

Відділ зв’язків з громадськістю міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!