Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
29 січня 2015 р.

У Чернігові відбувся Чемпіонат чернігівської області з художньої гімнастики


Фото № 1

24-25 січня у Чернігові відбувся Чемпіонат чернігівської області з художньої гімнастики. Захід проходив у спортивному залі ЗОСШ № 19.  У змаганнях взяли участь дівчата з 2006 року народження і старші, включаючи майстрів спорту України. Гімнастки змагались в двох категоріях: особистій першості та групових вправах.

Серед наймолодших учасниць переможцями стали: Бондарева Альона (2006р.н.), Байдаленко Аліна, Ванжула Валерія (2005р.н.) та Деревенська Діана (2004 р.н.). Всі дівчата - вихованки ДЮСШ «Чернігів».

За програмою КМС в індивідуальній першості  перше місце посіла Ревун Анастасія; друге та третє – Акуленко Катерина та Плесецька Анастасія. В групових вправах чемпіоном стала команда ОК ДЮСШ №1.

Найстарших гімнасток розділили на три вікові категорії. Серед 1999 року народження переможницею стала Петроченко Марина, яка нині тренується в Школі Дерюгіних. Марина приїхала до рідного міста аби захистити честь своєї школи. В наступній групі (гімнастки 1998 р.н.) перше місце зайняла Спешилова Діана, вихованка головного тренера Чернігівської області - Бориско Юлії.

Серед найстарших гімнасток чемпіонкою стала Степаненко Юлія – майстер спорту України. В групових вправах  перемогу здобула команда  ЧО ШВСМ у складі Степаненко Юлії, Король Аліни, Дубіни Юлії, Спешилової Діани та Фурман Дар’ї.

Нині гімнастки готуються до виступу на Кубку України, який відбудеться з 6 по 11 лютого в м. Ужгород. Бажаємо нашим дівчатам продуктивної праці та успіху на змаганнях!

 

За інформацією ДЮСШ "Чернігів"

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!