Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
25 лютого 2015 р.

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акта - проекту рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради “Про вартість проїзду у міському пасажирському транспорті”


Фото № 1

Відповідно до вимог Закону України ”Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”  з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проект рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради ”Про вартість проїзду в міському пасажирському транспорті”, розроблений управлінням транспорту та зв’язку міської ради.

Проект спрямований на забезпечення безперебійного випуску на маршрути технічно справного рухомого складу, створення умов для забезпечення конкуренції на ринку пасажирських перевезень на міських автобусних маршрутах загального користування, на яких здійснюються перевезення пасажирів у звичайному і маршрутному режимах руху, та тролейбусах, та беручи до уваги звернення підприємств - перевізників і фізичних осіб-підприємців, щодо приведення у відповідність розміру тарифів на послуги міського пасажирського транспорту економічно обґрунтованим витратам, зважаючи на зростання вартості матеріальних ресурсів, паливно-мастильних матеріалів, розміру мінімальної заробітної плати, запасних частин.

Підставами для розробки проекту є Закон України "Про місцеве самоврядування в Україні", Закон України "Про автомобільний транспорт", Закон України "Про міський електричний транспорт", ст. 8 Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності", постанова Кабінету Міністрів України від 18.02.1997 № 176 "Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту", постанова Кабінету Міністрів України від 23.12.2004 № 1735 "Про затвердження Правил надання населенню послуг з перевезень міським електротранспортом".

Проект рішення разом з аналізом регуляторного впливу оприлюднюється на офіційній веб-сторінці сторінці Чернігівської міської ради за електронною адресою: www.chernigiv-rada.gov.ua у розділі "Регуляторна політика" - рубрика "Оприлюднення проектів регуляторних актів".

Зауваження та пропозиції до проекту рішення приймаються управлінням транспорту та зв’язку міської ради у письмовій формі, протягом місяця з дня оприлюднення за адресою: 14000, м. Чернігів, пр-кт Перемоги, 90, каб. 2  (відповідальна особа - Воронін В. В.).

 

 

Начальник управління                                                                       В. В. Воронін

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!