Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
26 лютого 2015 р.

Чернігів: II етап спартакіади «Здоров’я»


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3

25 лютого в Чернігові пройшов фінал II етапу щорічної спартакіади «Здоров’я» з настільного тенісу в клубах за місцем проживання.

З трьох відбіркових груп до фінальної частини потрапили чотири найкращі команди, які запекло змагалися за перемогу. Фіналістами змагань стали команди клубів: «Десна», «ВСПР», «Щит княжого міста» та «Червоні вітрила».

На спортивному заході були присутні почесні гості – спеціаліст Центру «Спорт для всіх» Анатолій Березюк та відповідальний секретар обласного осередку НОК України, заслужений майстер спорту України з біатлону, призерка чемпіонатів світу та Європи  Ніна Лемеш.

Переможцями змагань стали:

I місце – команда клубу «Десна»;

II місце - команда клубу «ВСПР»;

III місце - команда клубу «Щит княжого міста».

Також у кожній команді було нагороджено кращих гравців. В команді «Десна» - Валерія Власенка, в команді «Щит княжого міста» - Костянтина Майоренка, в команді «Червоні вітрила» - Даниїла Вовка, у команді «ВСПР» - Максима Коростильова.

Ми від щирого серця вітаємо всіх переможців та бажаємо їм підкорення ще більших спортивних висот.

Організатори свята: комунальний заклад «Позашкільний навчальний заклад «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» Чернігівської міської ради, Чернігівський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та обласний осередок НОК України. Щиру подяку висловлюємо адміністрації ресторану «Дружба» за плідну співпрацю.

 

За повідомленням Центру роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!