Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
3 липня 2015 р.

П’яте місце зайняли вихованці чернігівського туристичного центру на чемпіонаті України серед школярів

+3

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6

З 26 червня по 3 липня збірна команда Чернігівської області зі спортивного орієнтування, яку представляли вихованці Центру туристсько-оздоровчої та виховної роботи з дітьми і молоддю, взяла участь в чемпіонаті України серед школярів, що проходив у м. Полтава. В загальному командному заліку гуртківці Центру зайняли 5 місцесеред 33 команд. Всього змагалося 400 учасників з 24 областей України.

В особистому заліку на середній дистанції Анна Богдан була третьою, в спринті Катерина Новик і Кароліна Криволап теж зайняли третє місце. На короткій дистанції другою стала Кароліна Криволап, на подовженій дистанції Катерина Новик і Анна Борисенко були третіми.  В естафеті Катерина Новик і Анна Богдан зайняли перше місце. Друге місце в своїй віковій групі в естафеті зайняли Анна Борисенко та Анна Мошко.

Не зважаючи на дощову погоду, а проживали учасники в наметах в польовому таборі, всі діти повернулись додому загартованими та оздоровленими. Кожний з них має бажання взяти участь в наступних змаганнях, які відбудуться 6 – 9 серпня в с. Оріховиця Ужгородського району Закарпатської області. 

 

 За інформацією Центру туристсько-оздоровчої та виховної роботи з дітьми і молоддю

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!