Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
7 липня 2015 р.

Методичний збірник "Як перейменувати вулицю"


Фото № 1

Методичний збірник "Як перейменувати вулицю" містить правові засади перейменування вулиць, провулків, проспектів, площ, парків, скверів, мостів та інших споруд, розташованих на території населених пунктів

До Вашої уваги видання, присвячене досвіду органів місцевого самоврядування та правовим засадам у сфері перейменування площ, проспектів, вулиць, провулків, проїздів, скверів, бульварів, парків населених пунктів.

Видання буде корисне працівникам сільських, селищних і міських рад для ліквідації символів радянського тоталітаризму, якими є імена осіб, причетних до організації Голодомору та політичних репресій, а також планували, організовували та здійснювали збройну боротьбу спрямовану на ліквідацію української державності.

Методичний збірник підготовлено на виконання Указу Президента України «Про деякі заходи щодо унормування питань опису, порядку використання і захисту державних символів України» від 23 серпня 2014 р. № 667/2014, Указу Президента України «Про додаткові заходи щодо вшанування пам’яті жертв Голодомору 1932–1933 років в Украї- ні» від 12 червня 2009 р. № 432/2009; доручення віце-прем’єр-міністра України від 26 червня 2014 р. №1/10-1715.

У розробці видання брали участь Чернігівська міська рада, Український інститут національної пам’яті, Чернігівська обласна державна адміністрація, Чернігівська обласна рада, Чернігівський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, керівників державних підприємств, установ і організацій.

 

За інформацією офіційного сайту АМУ

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!