Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
27 листопада 2015 р.

Перша сесія новообраної міської ради відбудеться 2 грудня


Фото № 1
Фото № 2

 Про це повідомив Владислав Атрошенко у Чернігівській міській раді під час брифінгу 27 листопада.

Владислав Атрошенко зазначив, що першу сесію новообраної Чернігівської міської ради перенесено, оскільки Верховна Рада не проголосувала за складання повноважень його як народного депутата. За його словами, 26 листопада були спроби проголосувати за це питання, проте не вистачило голосів (максимальна кількість при голосуванні – 213 голосів).

 Владислав Атрошенко наголосив, що 2 грудня сесія міської ради має відбутися у будь-якому разі. Адже Законом про місцеве самоврядування визначено проведення першої сесії міської ради через 2 тижні після засідання територіальної комісії, на якій оголошено результати виборів. Він також запевнив, що не може бути й мови про суміщення ним 2-х посад. 

 Відповідаючи на запитання журналістів, Владислав Атрошенко підкреслив, що всі позитивні напрацювання попереднього депутатського корпусу та міського голови він буде продовжувати. А що стосується формування команди, з якою він працюватиме на посаді міського голови, то визначальними чинниками щодо відбору кандидатів на відповідні посади будуть перш за все професійність, бажання розвивати своє місто та конструктивна позиція щодо інтересів територіальної громади міста.

 

 Відділ зв’язків з громадськістю міської ради

 



Відео надане КП "ТРА "Новий Чернігів"

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!