Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
3 лютого 2016 р.

Оплатити послуги водоканалу відтепер чернігівці можуть через Інтернет


Фото № 1

Таку послугу ввели задля спрощення процедури оплати. Заплатити за використану воду та водовідведення жителі міста можуть через сайт КП «Чернігівводоканал» платіжною карткою VISA або MasterCard будь-якого банку, активованою для проведення Інтернет-платежів. Основна мета такого нововведення - спростити і полегшити процедуру оплати послуг за водопостачання та водовідведення.

«Можливість обирати, як і де платити за послуги водопостачання та водовідведення, наближає нас до європейської практики обслуговування абонентів, - пояснює директор КП «Чернігівводоканал» Олександр Шкінь. - Цим нововведенням ми хочемо мінімізувати затрати часу нашого абонента».

Відтак оплатити за спожиту воду та відведення стоків холодної води можна через сайт підприємства: http://chernihiv-water.org . За таку послугу з абонента не береться комісія, він сплачує лише за воду та водовідведення.

«Для проведення оплати абонент може скористатися платіжними картками типу VISA або MasterCard, - пояснює начальник абонентського відділу КП «Чернігівводоканал» Марія Романова. - Картки можуть видати уже активованими або ж абонент може активізувати свою картку пізніше, коли захоче скористатися цією послугою. Для цього потрібно звернутися до відділення свого банку».

Далі, справа лише за Інтернетом. Оплатити у такий спосіб послуги водоканалу можна за хвилину-дві. «На головній сторінці сайту – є кнопка «сплатити за воду» VISA, MasterCard - пояснює М. Романова. - Натиснувши на кнопку, ми перейдемо на сторінку для введення особового рахунку. Щоб правильно провести розрахунок потрібно тільки дотриматись пошагової інструкції».

 
За повідомленням КП «Чернігівводоканал»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!