Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
22 травня 2016 р.

У Чернігові зараз перебуває делегація з німецького міста-побратима Меммінгена

+9
+6

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10
Фото № 11
Фото № 12

 

У  місті Чернігові зараз з дводенним візитом перебуває велика делегація з німецького міста-побратима Меммінгена. Візит настільки великої делегації – близько 60 чоловік – пов’язаний у великій мірі з тим, що цьогоріч партнерським відносинам Чернігова та Меммінгена виповнюється 25 років.

У складі делегації – керівництво міста, представники гуманітарних, освітніх організацій, спілки ремісників, а також два творчі колективи – військовий оркестр та народний хор. Очолює делегацію обербургомістр міста Меммінген - Доктор Іво Хольцингер.

Делегація прибула вчора ввечері. Сьогодні зранку після першої робочої зустрічі офіційних осіб делегації з Чернігівським міським головою Владиславом Атрошенком гості з Німеччини взяли участь у покладанні квітів до пам’ятника Тарасові Шевченку в м. Чернігові з нагоди 155-ї річниці перепоховання поета.

Після цього члени делегації оглянули виставки, розташовані на Алеї героїв. Для чернігівців і гостей міста сьогодні там представлені, зокрема, фотовиставка про красу Чернігова «Величний… Древній… Сучасний… Європейський…», а також виставки робіт майстрів декоративно-прикладного мистецтва та художників.

 

О 12 годині в приміщенні міської ради відбулася урочиста офіційна зустріч делегації міста Меммінгена з Чернігівським міським головою.

 

 Прес-служба Чернігівської міської ради

 

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!