Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
23 травня 2016 р.

На Красній площі відбувся спільний концерт музичних колективів Меммінгена та Чернігова

+7
+4

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10

У рамках урочистих заходів з нагоди Днів Меммінгена у Чернігові на Красній площі впродовж дня 22 травня проходив концерт творчих колективів німецької делегації. До уваги жителів та гостей міста військовий оркестр 34-і дивізії винищувачів-бомбардувальників "Альвой" та Селянський хор представляли свій класичний репертуар на головній сцені. 

За словами диригента військового оркестру Юргена Відемана їх колектив існує вже 25 років. А особисто він приїхав до Чернігова вже втретє й захоплений красою нашого міста і його гостинністю. 

У концерті виступив також духовий оркестр Військово-музичного центру сухопутних військ Збройних Сил України. Його керівник Олександр Шевчук повідомив, що між музичними колективами Меммінгена та Чернігова існує давня дружба. Так, 5 років тому вони мали творчу зустріч, а наступна відбудеться за їх попередньою домовленістю у 2018 році. 

Перед цим німецька делегація відвідала Містечко майстрів на Алеї Героїв, де вони купували різні вироби талановитих чернігівських ремісників, в тому числі й українські вишиванки.

З ранку цього дня керівники міста й області разом з представниками офіційної делегації м. Меммінген поклали квіти до пам’ятника Т.Г. Шевченку з нагоди 155-ї річниці з його перепоховання.  

 

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!