Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
24 травня 2016 р.

Благодійна організація інформує про свою житлову програму для чорнобильців


Фото № 1

До Чернігівської міської ради надійшло звернення Чорнобильського фонду здоров’я з приводу сприяння поширенню умов благодійної програми «Поліпшення житлових умов».  

Програма спрямована на забезпечення житлом громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи та осіб, що мають право на пільги, передбачені Законом України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи».

 Чорнобильський фонд здоров’я інформує про наступне:


 Благодійна організація «Чорнобильський фонд здоров’я», відповідно до законодавства України, своєї статутної мети, в інтересах громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, відкрила благодійну програму «Поліпшення житлових умов».

Програма орієнтована на поліпшення житлових умов громадянам цієї категорії, які потребують соціального захисту, яким житло повинно надаватися державою та органами місцевого самоврядування безоплатно або за доступну для них плату.

За умовами цієї Програми та за рахунок благодійних пожертв міжнародних партнерів, Організація буде відшкодовувати забудовникам до 75% вартість житла.

Громадяни, які бажають прийняти участь в цій благодійній програмі, повинні самостійно звернутися до Благодійної організації «Чорнобильський фонд здоров’я».

Детальна інформація стосовно умов цієї Програми знаходиться у положенні про благодійну програму «Поліпшення житлових умов», яке розміщено на Інтернет сайті Благодійної організації «Чорнобильський фонд здоров’я» www.chernobуl-people.orgв розділі «Програми», благодійна програма «Поліпшення житлових умов».

Контакти Благодійної організації «Чорнобильський фонд здоров’я»:

•                      вул. Лаврська, буд. 9, корп. 19, м. Київ, 01015

•                      Тел.: +38 (044) 280 1325; 280 1375; (096) 010 1166

•                      Інтернет сайт: www.chernobyl-people.org

•                      Електронна пошта: [email protected]

 

Голова Правління Благодійної організації «Чорнобильський фонд здоров’я» Котій А.П.

 

 

За інформацією БО «Чорнобильський фонд здоров’я»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!