Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
27 липня 2016 р.

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта - рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради «Про Детальний план території багатоквартирної житлової забудови в кварталі вулиць Кільцевої, Балицького та І. Багряного»


Фото № 1

Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань проект рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради «Про Детальний план території багатоквартирної житлової забудови в кварталі вулиць Кільцевої, Балицького та І. Багряного» та аналіз регуляторного впливу, розроблені управлінням архітектури та містобудування міської ради, оприлюднюється на офіційний сторінці Чернігівської міської ради мережі Інтернет за електронною адресою: www.chernigiv-rada.gov.ua (у розділі «Регуляторна політика», рубрика «Оприлюднення проектів регуляторних актів»).

Підставою для розроблення проекту рішення є Закон України «Про регулювання містобудівної діяльності» та рішення Чернігівської міської ради від 31 березня 2016 року № 6/VII-27 «Про надання дозволу на розроблення проекту Детального плану території багатоквартирної житлової забудови в кварталі вулиць Кільцевої, Балицького та І. Багряного».

Проект спрямований на створення повноцінного життєвого середовища при комплексному вирішенні містобудівних проблем міста та раціональне використання міських територій з метою забезпечення більш ефективної реалізації положень Генерального плану міста.

Розроблення проекту зумовлене нагальною необхідністю забезпечення комфортним житлом мешканців міста, раціонального освоєння вільних міських територій шляхом інтенсивного типу їх використання (багатоквартирна забудова з відповідною інфраструктурою сфери обслуговування), забезпечення комплексності забудови зазначеного кварталу, поліпшення стану навколишнього середовища на цій території.

Зауваження та пропозиції до проекту рішення приймаються управлінням архітектури та містобудування міської ради у письмовій формі, протягом одного місяця з дня оприлюднення за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 82, каб. 203 (відповідальна особа – Калюжний С. С.).

 


Начальник управління архітектури
та містобудування міської ради                                                                     
С. С. Калюжний 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!