Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
27 липня 2016 р.

У Чернігові готуються до нового навчального року

+3

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6

Освіта завжди була однією з відповідальних ланок, тому найголовнішим завданням для міської влади є забезпечення якісного навчального процесу, покращення матеріально-технічного стану навчальних закладів, а також оснащення їх новітньою технікою.

В літній канікулярний період в усіх навчальних закладах міста проводяться капітальні та поточні ремонти. За рахунок бюджету міста, в результаті проведення тендеру, в якому переможцем визначено ПП «Оптіма», для навчальних закладів міста закуплено фарбу на суму майже 460 тис. грн. Про це повідомив заступник начальника управління освіти міської ради, голова комітету з конкурсних торгів Михайло Рубан.

За його словами, нещодавно управлінням освіти міськради здійснено закупівлю канцелярських товарів для загальноосвітніх, дошкільних навчальних закладів та апарату управління на загальну суму близько 29 тис. грн. Переможцем аукціону на електронному майданчику «ProZorro» з закупівлі канцтоварів стало ТОВ «Український папір». Також закуплено миючі засоби на суму близько 380 тис. грн, у відкритих торгах переможцем визначено ТОВ «Епіцентр К».

Заступник начальника управління освіти повідомив, що на цьому тижні йде перевірка стану виконання ремонтних робіт у всіх дитячих садочках та школах нашого міста. Ряд шкіл уже зараз готові приймати дітей на навчання, в деяких ремонт в стадії завершення – це ЗНЗ № 4, № 9, № 15, № 17, № 18, № 33, № 34. Так, у ЗНЗ № 29 підлогу першого поверху початкової ланки замінено на нову дерев’яну. Найближчим часом в окремих закладах будуть замінені вікна та двері на сучасні енергозберігаючі.

Михайло Рубан запевнив, що всі ремонтні та організаційно-підготовчі роботи будуть завершені до 20 серпня.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Відеосюжет ТРА "Новий Чернігів"

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!