Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
23 серпня 2016 р.

Відкрито новий дитячий майданчик у Чернігові

+7
+4

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10

22 серпня у Чернігові по вул. В’ячеслава Чорновола, 17 урочисто відкрили дитячий ігровий майданчик. Це третій майданчик із встановлених цього року в житловому секторі міста за кошти міського бюджету в рамках виконання міської Програми відновлення дитячих ігрових та спортивних майданчиків на 2016 – 2017 роки. Програма має на меті забезпечення дітей міста за місцем їх проживання обладнаними місцями для безпечного активного відпочинку, фізичного та соціального розвитку.

Радісну подію відзначили дитячим святом для жителів мікрорайону. Маленьким чернігівцям була запропонована різноманітна розважальна програма, працювали аніматори, проводились цікаві змагання та конкурси. Всіх учасників пригощали солодощами.

Урочисте відкриття нового об'єкта відвідали також Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, його заступник Сергій Фесенко, представники управління ЖКГ, інших структурних підрозділів міської ради. Вони поспілкувалися з жителями мікрорайону, які мали нагоду напряму звернутись до відповідальних осіб з наболілими питаннями. У свою чергу, міський голова дав підлеглим доручення щодо дій для вирішення цих питань.

Міський голова звернувся до жителів мікрорайону з привітанням, у якому підкреслив, що в нових спорудах є доля внеску всіх жителів міста. Він зазначив, що обладнання міських дворів ігровими та спортивними майданчиками у всіх районах Чернігова триватиме. 

Владислав Атрошенко принагідно привітав мешканців мікрорайону із 25-ю річницею  Незалежності України. «Українському народу дуже важко дістається його незалежність, але ми подолаємо всі перешкоди на цьому шляху і маємо вірити у краще майбутнє нашої країни й нашого міста», - сказав міський голова.


Як вже повідомлялося раніше, на виконання Програми відновлення дитячих ігрових та спортивних майданчиків з міського бюджету у поточному році буде виділено 1,5 млн грн на дитячі майданчики і 1 млн грн – на спортивні. Загальний обсяг фінансування на два роки - 4 786,4 тис. грн.

 

 Довідково:

Адреси встановлення дитячих ігрових та спортивних майданчиків за кошти міського бюджету у 2016 році


Прес-служба Чернігівської міської ради

 

 

 

 

 

 

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!