Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
25 серпня 2016 р.

З нагоди Дня Незалежності України у Чернігові пройшли масові святкові заходи

+7
+4

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10

У Центральному парку культури і відпочинку Чернігова пройшли святкові заходи з нагоди Дня Незалежності України.

 До уваги чернігівців та гостей міста традиційно підготовлена виставка квітів та плодів «Феєрія краси та творчості». Цього року участь у виставці за власним бажанням взяли навчальні заклади міста, весільні салони, флористи та громадські організації.

Виставку квітів та плодів відвідали голова ОДА Валерій Куліч та Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко та поспілкувались з її учасниками.

Пройшов також традиційний фестиваль ухи «Сорока-ух». За словами головного організатора Бориса Дєдова, рибний фестиваль влаштовується 4-й рік поспіль, а цього року його відвідали також учасники АТО.

Відбулись також фестиваль вуличної їжі від найкращих ресторацій міста, майстер класи з виготовлення ляльки-мотанки,  бісероплетіння та художнього розпису виробів з солоного тіста, аквагрим, книжкові вікторини, майстер-класи з різних видів декоративного мистецтва та хенд-мейду та інші різноманітні святкові локації.

На Красній площі міста протягом всього святкового дня також тривали народні гуляння. На Алеї Героїв у цей час працювало містечко майстрів.

Чернігівці та гості міста могли послухати святковий концерт за участю музичних колективів міста та області та популярного столичного гурту «Тінь сонця».  


Прес-служба Чернігівської міської ради

 




Відео ТРА "Новий Чернгів"


Фото: прес-служба Чернігівської міської ради та "Gorod.cn.ua", "Svoboda FM"

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!