Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
1 грудня 2016 р.

Фестиваль «Звичайне диво» у Чернігові

+7
+4

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10

У Чернігові, 29 листопада, в Комунальному клубному закладі "Палац культури художньої творчості дітей, юнацтва та молоді" Чернігівської міської ради відбувся конкурс дитячої та юнацької творчості «Звичайне диво».

170 учасників зі всієї Чернігівщини взяли участь в цьогорічному конкурсі. Це вже традиційна подія – сюди з'їжджаються діти вже 13 років поспіль.

Серед учасників конкурсу - діти з малозабезпечених сімей, діти-сироти, діти учасників АТО та переселенців з Донецької області та Криму. Організатори конкурсу визначили 11 номінацій, в яких і обрали найталановитіших.

Серед переможців є і лауреати всеукраїнських та міжнародних конкурсів та призери різноманітних фестивалів. Цей конкурс допомагає всім учасникам заявити про себе та повірити у власні сили. Як, наприклад, талановитий співак, триразовий переможець фестивалю «Звичайне диво» В’ячеслав Гамула. Він ще дитиною брав участь у цьому конкурсі, а тепер став солістом академічного ансамблю «Сіверські Клейноди». Благодійний фестиваль дав хороший старт для розвитку його здібностей.

У холі Палацу для всіх відвідувачів була представлена виставка робіт учасників конкурсу, котрі змагалися у номінації «Образотворче мистецтво».

З кожним роком інтерес до цього благодійного дійства стає все більшим — і з боку молоді, і з боку меценатів, які допомагають підтримати дітей та роблять цей конкурс можливим. Звісно, призові місця посідають найталановитіші, але ніхто з учасників не залишається без нагороди.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Відеосюжети ТРА «Новий Чернігів» та ТРК «Сівер Центр»


 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!