Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
16 січня 2017 р.

Чернігів оцінять експерти


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3

Сьогодні в Чернігівській міській раді підписано Меморандум про співпрацю щодо вимірювання динаміки розвитку міста в рамках проекту "CityProgressIndex" між Черніговом та Агенцією “Спільні зусилля”.

Меморандум засвідчує, щоЧернігів стане одним із 20 пілотних міст, яке оцінять незалежні експерти за спеціально розробленою методологією.

Проект "City Progress Index" — це комплексний рейтинговий моніторинг зміни рівня якості життя у містах, їхньої інвестиційної привабливості та інституційної спроможності муніципалітетів. Уперше концепція "City Progress Index" була представлена 5 грудня на Міжнародному конгресі мерів, організованому Агенцією “Спільнізусилля” у партнерстві з Western NIS Enterprise Fund (WNISEF). Саму ж оцінку міст в рамках City Progress Index буде запущено в 2017 році в рамках старту пілотного проекту з зовнішньої оцінки динаміки розвитку міст.

Ініціативу громадської організації Агенція з питань стратегічних комунікацій та розвитку «Спільнізусилля» запустити такий проект вже підтримали PwC, GfK, Deloitte та Baker Tilly, Київська школа економіки, VoxUkraine та Центр економічної стратегії.

Власне, за задумом ініціаторів, результати моніторингу "City Progress Index" будуть представлятися щорічно на Міжнародному конгресі мерів. А “переможці” – міста, які займатимуть перші позиції у рейтингу, тобто демонструватимуть найбільшу динаміку розвитку, – отримуватимуть гранти з спеціально створеного Фонду підтримки місцевого розвитку.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!