Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
15 серпня 2017 р.

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акта - проекту рішення Чернігівської міської ради «Про внесення змін та доповнень до Положення про порядок відчуження, списання, передачі основних засобів, що є комунальною власністю територіальної громади м. Чернігова, затвердженого рішенням міської ради від 26 червня 2012 року (22 сесія 6 скликання) зі змінами та доповненнями»


Фото № 1

Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проект рішення Чернігівської міської ради «Про внесення змін та доповнень до Положення про порядок відчуження, списання, передачі основних засобів, що є комунальною власністю територіальної громади        м. Чернігова, затвердженого рішенням міської ради від 26 червня 2012 року (22 сесія 6 скликання) зі змінами та доповненнями».

Розробник проекту - фонд комунального майна Чернігівської міської ради.

Проект спрямований на удосконалення процедурних питань, пов’язаних із списанням основних засобів, що є комунальною власністю.

Підставою для розробки проекту є внесені зміни в законодавство з питань списання, постановою Кабінету Міністрів України від 29.03.2017 р.      № 199 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 08.11.2007 р.  № 1314».

Проект рішення разом з аналізом регуляторного впливу оприлюднюється на офіційній веб-сторінці Чернігівської міської ради за електронною адресою: www.chernigiv-rada.gov.ua у розділі «Регуляторна політика», рубрика «Оприлюднення проектів регуляторних актів».

З текстом проекту та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися також у фонді комунального майна Чернігівської міської ради, каб. № 5.

Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються фондом комунального майна Чернігівської міської ради протягом місяця з дня оприлюднення проекту рішення за адресою розробника: 14000, м. Чернігів, вул. Мстиславська, 8  (відповідальна особа -  Єпінін О. Ю.).

  

 

Голова фонду                                                                                      О. Ю. Єпінін          

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!