Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
18 серпня 2017 р.

Бюджет участі: йде розгляд зауважень і допуск проектів до голосування

+7
+4

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10

Сьогодні в міській раді Робоча група з питань реалізації Громадського бюджету провела перше засідання для затвердження проектів, допущених до загальноміського голосування. Це засідання не буде єдиним: усі проекти, де виникають питання щодо загальнодоступності  (переважно, це ремонти або тематичне обладнання кабінетів у навчальних закладах) виділені в окрему групу і рішення щодо них прийматиметься у вівторок.

Також до вівторка має бути доопрацьований ряд проектів, щодо можливості втілення яких за кошти бюджету є зауваження профільних управлінь міської ради.

Олександр Ломако, заступник міського голови і голова робочої групи:

-         Проект Громадського бюджету в Чернігові розвивається, заявки з проектами ми вже приймали третій рік поспіль. У цьому році їх 100 – це більше, ніж у два попередні роки. Хочу подякувати всім чернігівцям, які відгукнулися на наші заклики, побачили цей проект і знайшли час, знайшли можливість оформити свою ідею у вигляді проекту. Отримано 100 цікавих проектів. Я сподіваюся, що ті з них, які під час голосування будуть обрані, реалізуються і це дійсно принесе користь нашому місту.

З усіма поданими проектами можна ознайомитися в розділі «Громадський бюджет» (Бюджет участі» на офіційному веб-порталі Чернігівської  міської ради.

Загальноміське голосування за подані проекти відбудеться з 15 по 30 вересня. Цього року воно буде можливим як через пункти для голосування, так і оn-line.

 


Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!