Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
7 березня 2017 р.

Рішення міської ради "Про зміну граничної чисельності працівників та затвердження положень про виконавчі органи міської ради в новій редакції"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Р І Ш Е Н Н Я 

 м. Чернігів

 28 лютого 2017 року                                                                                                № 16/VII - 14


Про зміну граничної чисельності
працівників та затвердження
положень про виконавчі органи
міської ради в новій редакції

 

Відповідно до рішення Чернігівської міської ради від 26 січня 2017 року № 15/VII-2 «Про затвердження Програми розвитку туризму та промоції міста Чернігова на 2017-2018 роки», у зв’язку з виконанням управлінням культури та туризму Чернігівської міської ради функцій щодо реалізації стратегії розвитку туризму та промоції міста Чернігова, забезпеченням управлінням земельних ресурсів Чернігівської міської ради ефективної правової роботи в частині наповнення міського бюджету від плати за землю та з метою забезпечення управлінням капітального будівництва Чернігівської міської ради повноти та якості виконання будівельних робіт, контролю за використанням державних і бюджетних коштів, керуючись статтями 26, 54 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:

1. Пункт 13 рішення міської ради від 28 грудня 2015 року № 2/VII-9 «Про структуру виконавчих органів міської ради» зі змінами до нього викласти у такій редакції:

«13. Встановити загальну чисельність працівників виконавчих органів міської ради, що фінансуються з міського бюджету, у кількості 362 особи».

2. Затвердити положення в новій редакції: про управління культури та туризму Чернігівської міської ради, управління земельних ресурсів Чернігівської міської ради, управління капітального будівництва Чернігівської міської ради, що додаються.

3. Рішення набирає чинності з 1 березня 2017 року.

4. Вважати таким, що втрачає чинність, з 1 березня 2017 року рішення міської ради від 30 листопада 2016 року № 13/VII-15 «Про Положення про виконавчі органи міської ради у новій редакції» в частині затвердження Положення про управління культури та туризму Чернігівської міської ради, Положення про управління земельних ресурсів Чернігівської міської ради, Положення про управління капітального будівництва Чернігівської міської ради.

5. Міському голові:

5.1. Здійснити заходи щодо приведення існуючих структур управління земельних ресурсів Чернігівської міської ради та управління капітального будівництва Чернігівської міської ради у відповідність до цього рішення.

5.2. Забезпечити фінансування діяльності працівників відповідних виконавчих органів Чернігівської міської ради, які фінансуються з міського бюджету, з урахуванням змін, внесених цим рішенням.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Хоніч О. П., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Атрощенка О. А., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – керуючого справами виконкому Фесенка С. І. та постійну комісію міської ради з питань регламенту, законності, прав і свобод громадян та запобігання корупції (Черненок М. П.).

 

 

Міський голова                                                                                           В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!