Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
2 жовтня 2018 р.

Рішення міської ради "Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Р І Ш Е Н Н Я 

 м. Чернігів

27 вересня  2018 року                                                                                                      № 34/VII - 20

 


Про надання дозволів на
розроблення проектів землеустрою
щодо відведення земельних
ділянок, технічних документацій
із землеустрою юридичним та
фізичним особам

 

Розглянувши клопотання, заяви юридичних та фізичних осіб, пропозиції управління земельних ресурсів міської ради, керуючись Земельним кодексом України, законами України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про землеустрій", Чернігівська міська рада вирішила:

1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення:

1.1 Комунальному підприємству "Чернігівбудінвест" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,2200 га, по вул. Івана Мазепи, 59 для будівництва і обслуговування паркінгів та автостоянок на землях житлової та громадської забудови з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування.

1.2 Комунальному підприємству "Чернігівбудінвест" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0028 га, по вул. Магістратській, для будівництва індивідуальних гаражів з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування.

1.3 Управлінню капітального будівництва Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0500 га, по проспекту Перемоги, 2 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (для будівництва та розміщення об’єктів торгівлі) з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування.

1.4 Ураховуючи договір купівлі-продажу нерухомого майна від 04 грудня 2014 року № 2500, товариству з обмеженою відповідальністю "ЦЕНТР ПРОЕКТ" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1037 га, по                  вул. Незалежності, 46 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (для експлуатації приміщення нежитлової будівлі магазину) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

1.5 Марчук Лідії Іванівні на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,2363 га, по вул. Інструментальній, 13 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

1.6 Приватному акціонерному товариству "Чексіл-Автосервіс" на земельну ділянку, орієнтовною площею 9,5438 га, по вул. Івана Мазепи, 66 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

1.7 Приватному акціонерному товариству "Чексіл-Автосервіс" на земельну ділянку, орієнтовною площею 22,5150 га, по вул. Івана Мазепи, 66 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

1.8 Ураховуючи свідоцтво про придбання нерухомого майна з прилюдних торгів від 21 серпня 2013 року № 918, товариству з обмеженою відповідальністю "ТМ Петро" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,7542 га, по вул. Ціолковського, 39 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (для експлуатації нежитлових приміщень – центрального складу) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі:

2.1 Ураховуючи договір купівлі-продажу об’єктів нерухомості від 13 квітня 2017 року № 1304, товариству з обмеженою відповідальністю "ТРАНС ГРУП ОЙЛ" на земельні ділянки, загальною орієнтовною площею 0,5617 га, по вул. Інструментальній, 2 з подальшою передачею земельних ділянок в оренду, в тому числі:

2.1.1 ділянка № 1, орієнтовною площею 0,3623 га, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (для експлуатації об'єктів нерухомості промислового призначення);

2.1.2 ділянка № 2, орієнтовною площею 0,0899 га, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (для експлуатації об'єктів нерухомості комерційного призначення);

2.1.3 ділянка № 3, орієнтовною площею 0,1095 га, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (для експлуатації об'єктів нерухомості промислового призначення).

2.2 Приватному акціонерному товариству "Чексіл-Автосервіс" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1287 га, по вул. Ціолковського, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (для експлуатації артезіанської свердловини) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2.3 Приватному акціонерному товариству "Чексіл-Автосервіс" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1428 га, по вул. Ціолковського, 20 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (для експлуатації артезіанської свердловини) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2.4 Приватному акціонерному товариству "Чексіл-Автосервіс" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0975 га, по вул. Івана Мазепи, 66/9 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (для експлуатації адміністративно-побутового приміщення) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2.5 Приватному акціонерному товариству "Чексіл-Автосервіс" на земельну ділянку, орієнтовною площею 1,8492 га, по вул. Івана Мазепи, 66/23 для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (для будівництва та обслуговування об'єктів фізичної культури і спорту) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2.6 Комунальному підприємству "Паркування та ринок" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0654 га, по  вул. Ринковій для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку), (для експлуатації торгових рядів) з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування.

2.7 Товариству з обмеженою відповідальністю "Молсервіс" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1610 га, по вул. Мстиславській, 15 для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку), (для експлуатації адміністративного приміщення) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2.8 Ураховуючи свідоцтво про право власності від 08 вересня 2015 року № 43470211, товариству з обмеженою відповідальністю "ТМ Петро" на земельну ділянку, орієнтовною площею 1,0568 га, по вул. Гребінки, 89 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (для експлуатації будівель та споруд промислового призначення) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2.9 Ураховуючи договір купівлі-продажу нерухомого майна від 30 листопада 2016 року № 1179 та договір купівлі-продажу нерухомого майна від 17 квітня 2013 року № 544, товариству з обмеженою відповідальністю "Компанія "Стимул-інвест" (16/25), Дробітьку Ігорю Володимировичу (9/50) та Пригоді Володимиру Васильовичу (9/50) на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,6704 га, по вул. Івана Мазепи, 66/21 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (для експлуатації складу сировини) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2.10 Товариству з обмеженою відповідальністю "БУДСЕРВІС ТМК" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1428 га, по вул. Ціолковського, 39 для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку), (для експлуатації нежитлової будівлі складу) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

3. Надати згоду на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі, яка перебуває в постійному користуванні:

3.1 Деснянській районній у місті Чернігові раді на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,4600 га, по проспекту Перемоги, 141 для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування.

3.2 Товариству з обмеженою відповідальністю "Укрхімінвест" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,2167 га, по вул. Широкій, 2 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

3.3 Автокооперативу № 7 Деснянського району м. Чернігова на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1464 га, по вул. Олександра Молодчого для колективного гаражного будівництва.

3.4 Управлінню капітального будівництва Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,6570 га, на розі вулиць Рокоссовського та Шевченка для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури.

3.5 Об'єднанню житлово-будівельних кооперативів м. Чернігова на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,5350 га, по вул. Рокоссовського, 2, корпус 1, 2 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

4. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу:

4.1 Андросу Андрію Олександровичу та Васюку Андрію Володимировичу на земельну ділянку (кадастровий номер 7410100000:01:037:0294), площею 0,3332 га, по вул. Толстого, 147.

4.2 Комунальному підприємству "Паркування та ринок" Чернігівської міської ради на земельну ділянку (кадастровий номер 7410100000:01:036:0563), площею 0,2183 га, по вул. Івана Мазепи, 57-в.

4.3 Ковальову Олександру Ігоровичу та Вишневській Вікторії Володимирівні на земельну ділянку (кадастровий номер 7410100000:01:011:0332), площею 0,0840 га, по вул. Інструментальній, 6-г.

4.4 Управлінню освіти Чернігівської міської ради на земельну ділянку (кадастровий номер 7410100000:01:036:0678), площею 1,0743 га, по                      вул. Текстильників, 30.

5. У зв'язку з уточненням, внести зміни до рішення Чернігівської міської ради від 30 червня 2016 року № 9/VII-18 "Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам" у пункті 2.28 щодо надання товариству з обмеженою відповідальністю фірмі "Технова" дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки по вул. Івана Мазепи, 37-г читати: " площею 0,3000 га", замість: "0,0300 га" і далі за текстом.

6. У зв'язку з уточненням, внести зміни до рішення Чернігівської міської ради від 17 серпня 2017 року № 22/VII-27 "Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам" у пункті 2.5 щодо надання приватному підприємству "Техкомсервіс" дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки по вул. Хлібопекарській, 20 читати: "будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури", замість: "для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку" і далі за текстом.

7. У зв'язку з уточненням, внести зміни до рішення Чернігівської міської ради від 17 серпня 2017 року № 22/VII-27 "Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам" у пункті 2.11 щодо надання приватному підприємству "Техкомсервіс" дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки по вул. Генерала Пухова, 101-а читати: "будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури", замість: "для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку" і далі за текстом.

8. У зв'язку з уточненням, внести зміни до рішення Чернігівської міської ради від 17 серпня 2017 року № 22/VII-27 "Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам" у пункті 2.15 щодо надання приватному підприємству "Техкомсервіс" дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки по вул. Незалежності, 24 читати: "будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури", замість: "для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку" і далі за текстом.

 

 

Міський голова                                                                                                          В. А. Атрошенко

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!