Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
2 грудня 2016 р.

Рішення виконкому "Про призначення управителя багатоквартирних будинків"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м.Чернігів

28 листопада 2016 року                                                                                                                 № 530


Про призначення управителя
багатоквартирних будинків

 

Відповідно до статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 13 Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», Порядку проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 13 червня 2016 року № 150, за результатами проведеного конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку у м. Чернігові, на підставі протоколу засідання конкурсної комісії від 23 листопада 2016 року № 2, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Призначити управителем багатоквартирних будинків у м. Чернігові згідно з додатком товариство з обмеженою відповідальністю «МАЙАС СІЛТУМС» (юридична адреса: вул. Текстильників, буд. 1, м. Чернігів, 14001, код 40538018).

2. Затвердити форму договору про надання послуги з управління багатоквартирним будинком у м. Чернігові, що додається, для будинків згідно з додатком.

3. Уповноважити начальника управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради Куца Я. В. на підписання договорів про надання послуг з управління багатоквартирним будинком у м. Чернігові від імені співвласників багатоквартирних будинків згідно з додатком.

4. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради (Куц Я. В.):

4.1. Протягом п’яти календарних днів з дня прийняття цього рішення забезпечити укладення з товариством з обмеженою відповідальністю «МАЙАС СІЛТУМС» договорів про надання послуг з управління багатоквартирним будинком окремо на кожний багатоквартирний будинок згідно з додатком;

4.2. Довести до відома співвласників багатоквартирних будинків інформацію про управителя, з яким укладено договір, шляхом розміщення на офіційному веб-сайті Чернігівської міської ради та в кожному конкретному будинку (на прибудинковій території), зокрема на інформаційних стендах у під’їздах будинків та біля них, відповідного оголошення, що має містити інформацію про повне найменування управителя, його контактні телефони, номер та дату укладення договору, ціну послуги.

5. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради (Куц Я. В.) спільно з юридичним відділом Чернігівської міської ради (Миколаєнко Р. С.) розробити проект положення та договору щодо забезпечення виконання зобов’язань за договорами з управління багатоквартирним будинком та подати на затвердження виконавчому комітету Чернігівської міської ради.

6. Комунальному підприємству «Новозаводське» Чернігівської міської ради (Николенко В. М.), комунальному підприємству «ЖЕК-13» Чернігівської міської ради (Прищеп В. М.) до 01 грудня 2016 року передати по акту товариству з обмеженою відповідальністю «МАЙАС СІЛТУМС» технічну документацію на будинки згідно додатку, що включає: технічні паспорти на будинки, схеми внутрішньобудинкових мереж централізованого постачання холодної та гарячої води, водовідведення, газо- та електропостачання, централізованого опалення тощо; акти державної комісії про приймання будинків в експлуатацію; паспорти котельного господарства, котлові книги; паспорти ліфтового господарства; акти приймання-передачі будинків у разі зміни його власника, балансоутримувача; картки обліку реєстрації мешканців будинків форми «А» та форми «Б».

7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Кириченка О. В.


Міський голова                                                                             В. А. Атрошенко 

 

Секретар міської ради                                                                  В. Е. Бистров

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!