Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
29 грудня 2016 р.

Рішення виконкому "Про встановлення граничних норм споживання енергоносіїв"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м.Чернігів

26 грудня 2016 року                                                                                                                 № 594


Про встановлення граничних
норм споживання енергоносіїв

 

Відповідно до пункту 3 статті 51, пункту 4 статті 77, пункту 10 статті 75 Бюджетного кодексу України, Закону України «Про Державний бюджет України на 2016 рік», керуючись підпунктом 1 пункту «а» статті 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням Чернігівської міської ради від 28 грудня 2015 року № 2/VII - 6 "Про міський бюджет на 2016 рік", для забезпечення ефективного використання енергоносіїв установами та організаціями, що утримуються за рахунок міського бюджету, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Затвердити граничні норми споживання електричної і теплової енергії, природного газу, холодної та гарячої води на 2017 рік для установ та організацій, що утримуються за рахунок міського бюджету, згідно з    додатком 1.

2. Новозаводській (Атрощенко О. А.) та Деснянській  (Грецький В. М.) районним у місті Чернігові радам, управлінням, відділам міської ради, керівникам установ та організацій, що утримуються за рахунок міського бюджету:

- забезпечити дотримання встановлених граничних норм споживання енергоносіїв;

- забезпечити недопущення фактів неефективного використання енергоносіїв;

- щомісяця до 10 числа інформувати управління економічного розвитку міста міської ради про фактичне споживання енергоносіїв за попередній місяць.

3. Внести зміни до рішення виконавчого комітету від 18 січня 2016 року №5 «Про встановлення граничних норм споживання енергоносіїв» та викласти додаток  у новій редакції згідно з додатком 2 до цього рішення. 

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Шостака М. О.


Міський голова                                                                                           В. А. Атрошенко 

 

Заступник міського голови –
    керуючий справами виконкому                                                                 С. І. Фесенко
 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!