Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
22 лютого 2017 р.

Рішення виконкому "Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

15 лютого 2017 року                                                                                                   № 82


Про затвердження та надання
містобудівних умов і обмежень
забудови земельних ділянок

 

Розглянувши клопотання керівників підприємств та організацій, звернення власників/користувачів земельних ділянок, пропозиції управління архітектури та містобудування міської ради та керуючись підпунктом 9 пункту «а» частини 1 статті 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», абзацом 4 частини 1 статті 14 Закону України «Про основи містобудування», статтями 29 та 40 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», рішенням Чернігівської міської ради від 31 травня 2007 року «Про делегування повноважень» (17 сесія 5 скликання) із доповненнями (52 сесія 5 скликання), виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Затвердити та  надати  містобудівні  умови   і    обмеження   забудови земельних ділянок:

 1.1. Шандренку Олександру Олександровичу для реконструкції   власного нежилого приміщення для улаштування квартири по вул. Генерала Пухова, 101а.

Встановити розмір пайового внеску на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста 4% загальної кошторисної вартості будівництва об’єкта.

 1.2. Красічкову Андрію Миколайовичу для будівництва приміщення для сушіння деревини та складу по вул. Володимира Дрозда, 11 на орендованій земельній ділянці.

Встановити розмір пайового внеску на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста 10% загальної кошторисної вартості будівництва об’єкта.

 1.3. Комунальному підприємству «Чернігівводоканал» Чернігівської міської ради для будівництва централізованої каналізації по вулицям Стрілецькій, Алексєєва, Василя Будника, Волонтерів та Добровольців у м.Чернігові.

Встановити розмір пайового внеску на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста 10% загальної кошторисної вартості будівництва об’єкта.

 1.4. Товариству    з  обмеженою   відповідальністю    «ТЕКССИЛ»     для дооснащення існуючої АГНКС по улаштуванню газозаправного модуля скрапленого газу по просп. Миру, 283 на орендованій земельній ділянці.

Встановити розмір пайового внеску на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста 10% загальної кошторисної вартості будівництва об’єкта.

 2. Внести зміни:

 2.1.  До пункту 1.7. рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 26 грудня 2016 року № 611  «Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок» і викласти в такій редакції: «Автокооперативу № 3 Новозаводської спілки автомобілістів м. Чернігова для будівництва капітального гаража в авто- кооперативі № 3 по просп. Перемоги, 9 на земельній ділянці, яка перебуває в постійному користуванні.

Встановити розмір пайового  внеску на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста 10 % загальної кошторисної вартості будівництва».

 2.2. До пункту 1.2. рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 3 лютого 2017 року № 46 «Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок» і викласти в такій редакції: «Управлінню капітального будівництва Чернігівської міської ради для капітального ремонту будівлі по вул. Попудренка, 16 у м. Чернігові.

Встановити розмір пайового внеску на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста 4% загальної кошторисної вартості будівництва об’єкта». 

 2.3. До пункту 1.10. рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 18 січня 2016 року № 12 «Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок» і викласти в такій редакції: «Синенку Ігорю Григоровичу для реконструкції існуючих виробничо-складських приміщень без зміни зовнішніх параметрів по вул. Любецькій, 28а.

Встановити розмір пайового  внеску на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста 10% загальної кошторисної вартості будівництва об’єкта».    

3. За результатами планової перевірки, проведеної Управлінням Державної архітектурно-будівельної Інспекції у Чернігівській області, скасувати містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки від  02.06.2016 № 02-01/58, наданні Графській Олені Вікторівні для реконструкції існуючого аеровокзального комплексу для улаштування ділянки  з виробництва телекомунікаційного   обладнання  та   матеріалів  на  орендованій    земельній ділянці за адресою: м. Чернігів, «Аеропорт-Чернігів» у зв’язку з тим, що земельна ділянка не відповідає намірам реконструкції, відповідно до документів цільове призначення земельної ділянки – землі транспорту.

 4. Затвердити протокол № 1 засідання постійно діючої міжвідомчої комісії виконавчого комітету Чернігівської міської ради з розгляду питань, пов’язаних з відключенням квартир споживачів від мереж централізованого опалення та постачання гарячої води від 10 лютого 2017 року, що додається. 

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Атрощенка О. А.


Міський голова                                                                             В. А. Атрошенко 

 

Секретар міської ради                                                                  В. Е. Бистров

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!