Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
31 липня 2017 р.

Рішення виконкому "Про затвердження норм споживання та погодження річного плану виробництва, транспортування та постачання теплової енергії"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

27 липня 2017 року                                                                                                    № 342


Про затвердження норм споживання та
погодження річного плану виробництва,
транспортування та постачання теплової енергії

 

Керуючись підпунктом 2 пункту «а» статті 28 та підпунктом 1 пункту «а» статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до підпункту 3 пункту 1 статті 7 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 року № 630, Порядку формування тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води, що затверджений постановою НКРЕКП № 377 від 24.03.2016 року, Порядку формування тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 року № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги», виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Затвердити норми споживання теплової енергії для централізованого опалення на потреби населення м. Чернігова, що надається ПУБЛІЧНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» (Геращенко В.М.)

Норма

Термін

Гкал/м2

1

Річна норма споживання теплової енергії для централізованого опалення на потреби населення м. Чернігова

Протягом опалювального періоду

0,1459

Норми споживання теплової енергії для централізованого опалення на потреби населення м. Чернігова, розраховані виходячи з тривалості опалювального періоду 187 діб.

2. Затвердити норми споживання теплової енергії для централізованого постачання гарячої води на потреби населення, бюджетних установ та інших споживачів м. Чернігова, що надається ПУБЛІЧНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» (Геращенко В.М.)

 

Населення

Гкал/м3

Бюджетні установи

Гкал/м3

Інші Гкал/м3

1

0,054, за умови підключення рушникосушильників до системи гарячого водопостачання

0,049

0,049

2

0,049, за умови відсутності рушникосушильників

3. Погодити ПУБЛІЧНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» річний план виробництва, транспортування та постачання теплової енергії на 2017 рік, що додається.

4. Рішення виконавчого комітету міської ради від 30 вересня 2008 року № 263 «Про тарифи на послуги теплопостачання в м. Чернігові» в частині ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» визнати таким, що втратило чинність.

5. Прес-службі міської ради (Чусь Н.М.) забезпечити оприлюднення рішення.

6. Рішення набирає чинності з 01 серпня 2017 року. 

7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Черненка А.В.


Міський голова                                                                              В. А. Атрошенко 

 

Секретар міської ради                                                                  М. П. Черненок

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!