Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
9 жовтня 2017 р.

Рішення виконкому "Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

5 жовтня 2017 року                                                                                                    № 448


Про затвердження та надання
містобудівних умов і обмежень
забудови земельних ділянок

 

Розглянувши клопотання керівників підприємств та організацій, звернення власників/користувачів земельних ділянок, пропозиції управління архітектури та містобудування міської ради та керуючись підпунктом 9 пункту «а» частини 1 статті 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», абзацом 4 частини 1 статті 14 Закону України «Про основи містобудування», статтями 29 та 40 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», рішенням Чернігівської міської ради від 31 травня 2007 року «Про делегування повноважень» (17 сесія 5 скликання) із доповненнями (52 сесія 5 скликання), виконавчий комітет міської ради вирішив: 

1. Затвердити та  надати  містобудівні  умови   і    обмеження    забудови земельних ділянок: 

1.1. Товариству з обмеженою відповідальністю «Чернігів-Інтервуд» для будівництва прибудови до існуючого складу для улаштування складських приміщень по вул. Ушинського, 28 на орендованій земельній ділянці. 

1.2. Управлінню капітального будівництва Чернігівської міської ради для об’єкта «Реконструкція Атракціонного містечка (КП «Центральний парк культури та відпочинку» ЧМР) в м. Чернігові». 

1.3. Управлінню капітального будівництва Чернігівської міської ради для об’єкта «Реконструкція Літнього театру (КП «Центральний парк культури та відпочинку» ЧМР) в м. Чернігові». 

1.4. Товариству з обмеженою відповідальністю «Чернігівський автоцентр КАМАЗ» для будівництва прибудови складського приміщення до існуючого складу автозапчастин по вул. Інструментальній, 17а на земельній ділянці, наданій в постійне користування.

1.5. Желдаку Ігорю Леонідовичу для реконструкції власної нежитлової будівлі для розміщення офісних і торгівельних приміщень з надбудовою четвертого поверху та улаштуванням автономного джерела теплопостачання по вул. Святомиколаївській, 19. 

1.6. Управлінню Служби безпеки України в Чернігівській області для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями для розміщення торгівельно-офісних приміщень та підземним неопалювальним паркінгом по вул. Стрілецькій, 1 (будівельна адреса) на земельній ділянці, яка перебуває в постійному користуванні. 

2.Внести зміни: 

2.1. До пункту 1.7. рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 6 червня 2017 року № 248  «Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок» і викласти в такій редакції: «Плахтій Оксані Борисівні для реконструкції власного нежитлового приміщення (квартира № 111) та частини власного нежитлового приміщення (квартира № 112) для улаштування салону краси з окремим входом, автономним джерелом теплопостачання та з прибудовою вітрини по просп. Перемоги, 107 з виділенням черговості:

перша черга - реконструкція власного нежитлового приміщення (квартира № 111) та частини власного нежитлового приміщення (квартира № 112) для улаштування салону краси з окремим входом;

друга черга – улаштування автономного джерела теплопостачання та  прибудова вітрини.

Встановити розмір пайового  внеску на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста 10 % загальної кошторисної вартості будівництва». 

2.2. До пункту 2. рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 6 червня 2017 року № 248  «Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок» і викласти в такій редакції: «Внести зміни до пункту 1.5. рішення виконавчого комітету Чернігівської   міської ради від 26 грудня 2016 року № 611 «Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок» та викласти в такій редакції: «Дорошенко Олені Юріївні для реконструкції частини власного нежитлового приміщення (квартира № 112) для улаштування офісного приміщення  з автономним джерелом теплопостачання та прибудовою вітрини по просп. Перемоги, 107з виділенням черговості:

перша черга - реконструкція частини власного нежитлового приміщення (квартира № 112) для улаштування офісного приміщення;

друга черга – улаштування автономного джерела теплопостачання та  прибудова вітрини.

Встановити розмір пайового внеску на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста 10 % загальної кошторисної вартості будівництва об’єкта». 

2.3. У зв’язку зі змінами архітектурно-планувальних рішень, техніко-економічних показників та на виконання вимог рішення від 01.09.2016 № 21  Управління Державної архітектурно-будівельної Інспекції у Чернігівській області внести зміни до містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки від  27.10.2014 № 162, наданих товариству з обмеженою відповідальністю «РАСТ» для будівництва багатоквартирного житлового будинку з автономним джерелом теплопостачання у кожній квартирі та вбудовано-прибудованими приміщеннями соціально-побутового призначення та паркінгом по вул. Чернишевського, 33 на власній земельній ділянці, до пунктів: 1, 3, 5, 7, 9, 10 «загальні дані» та доповнити  пункти 2, 3, 4, 6, 7, 10, 11 розділу «містобудівні умови та обмеження» показниками, відповідно до нормативних документів. 

2.4. Внести зміни до містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки від 15.09.2016 № 02-01/103, до пункту 10 основних техніко-економічних показників розділу «Загальні дані» та до  пункту 1 розділу «містобудівні умови та обмеження», наданих Головному управлінню Національної поліції в Чернігівській області для будівництва багатоповерхового багатоквартирного житлового будинку № 1 (будівельна адреса) з вбудовано-прибудованими об’єктами соціальної інфраструктури, господарськими приміщеннями та автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі по вул. Бориса Луговського, 10 на земельній ділянці, яка надана в постійне користування. 

2.5. Внести зміни до містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки від 15.09.2016 № 02-01/104, до пункту 10 основних техніко-економічних показників розділу «Загальні дані» та до  пункту 1 розділу «містобудівні умови та обмеження», наданих Головному управлінню Національної поліції в Чернігівській області для будівництва багатоповерхового багатоквартирного житлового будинку № 2 (будівельна адреса) з вбудовано-прибудованими об’єктами соціальної інфраструктури, господарськими приміщеннями та автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі по вул. Бориса Луговського, 10 на земельній ділянці, яка надана в постійне користування.  

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Атрощенка О. А.


Міський голова                                                                              В. А. Атрошенко  

 

Секретар міської ради                                                                  М. П. Черненок

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!