Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
21 травня 2018 р.

Рішення виконкому "Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

17 травня 2018 року  № 232


Про затвердження та надання
містобудівних умов і обмежень
забудови земельних ділянок

 

Розглянувши клопотання керівників підприємств та організацій, звернення власників/користувачів земельних ділянок, пропозиції управління архітектури та містобудування міської ради та керуючись підпунктом 9 пункту «а» частини 1 статті 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», абзацом 4 частини 1 статті 14 Закону України «Про основи містобудування», статтею 29  Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», рішенням Чернігівської міської ради від 31 травня 2007 року «Про делегування повноважень» (17 сесія 5 скликання) із доповненнями (52 сесія 5 скликання), виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Затвердити та  надати  містобудівні  умови   і    обмеження   забудови земельної ділянки:

1.1. Комунальному підприємству «Чернігівбудінвест» Чернігівської міської ради для будівництва багатоповерхового житлового будинку № 9 (будівельний номер) з вбудовано-прибудованими приміщеннями для улаштування магазинів у третьому мікрорайоні житлового району «Масани» в м. Чернігові.

1.2. Публічному акціонерному товариству «Чернігівобленерго» для будівництва ПЛІ-0,4 кВ для електропостачання контейнера АТС (базова станція фіксованого зв’язку) по вул. Генерала Бєлова, 21 в м. Чернігові.

1.3. Публічному акціонерному товариству «Чернігівобленерго» для будівництва зовнішнього електропостачання  деревообробного комплексу на земельній ділянці по вул. Інструментальній, 24 в м. Чернігові.

1.4. Публічному акціонерному товариству «Чернігівобленерго» для будівництва КЛ-0,4 кВ та технічне переоснащення ТП-279 для електропостачання магазину продовольчих і непродовольчих товарів по вул. Дмитра Самоквасова, 7 в м. Чернігові.

1.5. Товариству з обмеженою відповідальністю «Вектор» для реконструкції власного нежитлового приміщення з будівництвом другого поверху для улаштування виробничих приміщень по вул. Толстого, 145б    в м. Чернігові.

1.6. Суворову Олексію Віталійовичу для реконструкції власного нежитлового приміщення для улаштування хостелу  з оздоровчим комплексом та автономним джерелом теплопостачання по вул. Гоголя, 3 в  м. Чернігові.

1.7. Сєрик Аліні Володимирівні для реконструкції власного нежитлового приміщення (квартира № 49) для улаштування косметологічного салону по вул. Серьожнікова, 5 в м. Чернігові.

1.8. Карапетян Лусіне Вачагановні для реконструкції власного нежитлового приміщення магазину для улаштування кав’ярні по вул. Серьожнікова, 5 в м. Чернігові.

1.9. Харенку Олександру Вікторовичу для реконструкції власного нежитлового приміщення для улаштування стоматологічного кабінету по вул. Волковича, 2б.

1.10. Комунальному підприємству «Чернігівбудінвест» Чернігівської міської  ради  для  будівництва  торгово-сервісної   будівлі,   автомийки по вул. Любецькій, 98 в м. Чернігові на земельній ділянці, що знаходиться в постійному користуванні.

1.11. Стецьковій Світлані Романівні для реконструкції власного нежитлового приміщення (29/100 частини квартири № 1) для розширення існуючої перукарні по просп. Миру, 201 в м. Чернігові.

1.12. Стецьковій Світлані Романівні для реконструкції власного нежитлового приміщення (7/50 частини квартири № 1) для улаштування магазину продовольчих товарів по просп. Миру, 201 в м. Чернігові.

1.13. Релігійній громаді Української Православної Церкви Свято-Покровської парафії для будівництва культової споруди на власній земельній ділянці по вул. Лазаря Барановича, 22 в м Чернігові.

1.14. Товариству з обмеженою відповідальністю «ВІП АВТО ТРАНС» для будівництва боксу для тимчасового зберігання вантажних причепів на орендованій земельній ділянці по вул. Квітневій, 1в у м Чернігові.

1.15. Приватному підприємству «Фірма «ГОЛД ТРАНС» для будівництва станції  технічного   обслуговування   автомобілів    по  вул. Івана Мазепи, 112 в м. Чернігові.

1.16. Щербині Андрію Володимировичу для реконструкції власного нежитлового приміщення (квартира № 8) для улаштування стоматологічного кабінету по вул. П’ятницькій, 7 в м. Чернігові.

1.17. Котляр Оксані Олександрівні для реконструкції офісного приміщення для улаштування ігрової кімнати по вул. Гоголя, 3  в м. Чернігові.

1.18. Комунальному підприємству «Ліки України» для реконструкції суборендованого нежитлового приміщення для улаштування аптеки № 26 по просп. Перемоги, 75 у м. Чернігові.

1.19. Товариству з обмеженою відповідальністю «Житлобудсервіс» для будівництва багатоповерхових житлових будинків з об’єктами громадського призначення, підземним паркінгом для автомобілів по вул. Лісній, 42 на орендованій земельній ділянці в м. Чернігові з виділенням черговості будівництва.

1.20. Скварському Сергію Віталійовичу для реконструкції власної нежитлової будівлі охорони з будівництвом прибудови для улаштування торгово-офісних приміщень по просп. Миру, 192 в м. Чернігові.

1.21. Товариству з обмеженою відповідальністю «ІНВЕСТ-АЛЬЯНС» для будівництва багатоквартирного житлового будинку з підземним паркінгом на власній земельній ділянці по проспекту Перемоги, 131 в м. Чернігові.

2. Внести зміни:

2.1.  До пунктів 1, 3, 5, 6, 7, 9  розділу «Загальні дані» містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки від  06.10.2014 № 02-01/125 наданих комунальному підприємству «Чернігівбудінвест» Чернігівської міської ради для будівництва торгівельного центру по вул. Незалежності в третьому мікрорайоні житлового району «Масани» на земельній ділянці, яка знаходиться в постійному користуванні.

2.2. До пункту 1.22. рішення виконавчого комітету Чернігівської   міської  ради від 6 червня 2017 року № 248 «Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок» та викласти в такій редакції: «Товариству з обмеженою відповідальністю «Аметист» для будівництва прибудови котельної до власної виробничої будівлі по вул. Індустріальній, 11 в м. Чернігові на орендованій земельній ділянці».

2.3. До пункту 1.4. рішення виконавчого комітету Чернігівської   міської  ради від 27 липня 2017 року № 344 «Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок» та викласти в такій редакції: «Товариству з обмеженою відповідальністю «Коопринок» для будівництва торгових рядів на території Центрального ринку  (ділянка біля колишнього молочного павільйону) на орендованій  земельній ділянці по вул. Ринковій, 1 в м. Чернігові».

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Атрощенка О. А.


    Міський голова                                                                                        В. А. Атрошенко

 

    Секретар міської ради                                                                            М. П. Черненок 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!