Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
9 липня 2018 р.

Рішення виконкому "Про погодження змін до Програми розвитку інженерно-транспортної інфраструктури приватного сектору міста Чернігова на 2016-2020 роки"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

5 липня 2018 року  № 286


Про погодження змін до Програми
розвитку інженерно-транспортної
інфраструктури приватного сектору
міста Чернігова на 2016-2020 роки

 

Відповідно до підпункту 1 пункту «а» статті 27 та пункту 1 частини 2 статті 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою вдосконалення механізму реалізації Програми розвитку інженерно-транспортної інфраструктури приватного сектору міста Чернігова на 2016-2020 роки, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Погодити внесення змін до Програми розвитку інженерно-транспортної інфраструктури приватного сектору міста Чернігова на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням Чернігівської міської ради від 27 жовтня 2016 року           № 12/VІІ-04 «Про Програму розвитку інженерно-транспортної інфраструктури приватного сектору міста Чернігова на 2016-2020 роки» та викласти додаток до неї, а саме: Договір на виконання робіт по благоустрою територій, в новій редакції, що додається.

2. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради (Куц Я. В.) спільно з постійною комісією міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку та енергозбереження     (Антонов О. С.) та постійною комісією міської ради з питань комунальної власності, бюджету та фінансів (Тарасовець О. М.) внести зміни до Програми розвитку інженерно-транспортної інфраструктури приватного сектору міста Чернігова на 2016-2020 роки на розгляд Чернігівської міської ради.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника  міського голови Черненка А. В.


Міський голова                                                                                                В. А. Атрошенко    

 

Заступник міського голови -                                                   

керуючий справами виконкому                                                       С. І. Фесенко   

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!