Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
9 липня 2018 р.

Рішення виконкому "Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 4 квітня 2018 № 148 «Про надання згоди на створення об’єкту благоустрою»"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

5 липня 2018 року  № 297


Про внесення змін до рішення виконавчого
комітету Чернігівської міської ради
від 4 квітня 2018 № 148 «Про надання згоди
на створення об’єкту благоустрою»

 

Керуючись підпунктом 7 пункту а) статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положенням про порядок залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі у розвитку інфраструктури міста Чернігова,  затвердженим  рішенням   міської ради  від  29 червня  2017  року № 21/VІІ-13, розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Денар-Люкс» від 25.06.2018 № 130 та товариства з обмеженою відповідальністю «Альянс Міжрегіонального Співробітництва» від 25.06.2018  № 74, враховуючи згоду управління капітального будівництва Чернігівської міської ради,  виконавчий комітет міської ради вирішив:               

1. Внести зміни до рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 4 квітня 2018 № 148 «Про надання згоди на створення об’єкту благоустрою» та викласти пункти 1-4 в наступній редакції:

«1. Надати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «Денар-Люкс» (Інвестор 1) та товариству з обмеженою відповідальністю «Альянс Міжрегіонального Співробітництва» (Інвестор 2) за власні кошти здійснити проектування та подальшу реалізацію проекту «Благоустрій правого берега водойми № 3 на річці Стрижень, в районі вулиці Курсанта Єськова в місті Чернігові» з наступною передачею об’єкта благоустрою у комунальну власність територіальної громади міста Чернігова.

2. Функції замовника з проектування та реалізації проекту визначеного в пункті 1 цього рішення покласти на управління капітального будівництва Чернігівської міської ради (Почеп В. І.).

3. Управлінню капітального будівництва Чернігівської міської ради (Почеп В. І.) забезпечити укладання необхідних договорів з Інвесторами та вчинення дій спрямованих на виконання цього рішення.

4. У відповідності до пункту 5.2. Положення про порядок залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі у розвитку інфраструктури міста Чернігова зменшити величину пайової участі (внеску) ТОВ «Денар-Люкс» та ТОВ «Альянс Міжрегіонального Співробітництва» у розвитку інфраструктури міста на суму кошторисної вартості об’єкта благоустрою при створенні ними інших об’єктів будівництва, після надання згоди на передачу об’єкта благоустрою в комунальну власність територіальної громади міста Чернігова». 

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Атрощенка О. А.



Міський голова                                                                                                В. А. Атрошенко    

 

Заступник міського голови - 

керуючий справами виконкому                                                       С. І. Фесенко   

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!