Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
9 липня 2018 р.

Рішення виконкому "Про внесення змін та доповнень до Переліку адміністративних послуг, які надаються в Центрі надання адміністративних послуг м. Чернігова"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

5 липня 2018 року  № 312


Про внесення змін та доповнень до
Переліку адміністративних послуг,
які надаються в Центрі надання
адміністративних послуг м. Чернігова

Відповідно до підпункту 4 пункту "б" статті 27 та статті 40 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", частини 6, 7 та пункту 3 частини 9 статті 12 Закону України "Про адміністративні послуги", розпорядження Кабінету Міністрів України від 16 травня 2014 року № 523-р "Деякі питання надання адміністративних послуг органів виконавчої влади через центри надання адміністративних послуг", постанови Кабінету Міністрів України від 7 лютого 2018 року № 107 "Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для підтримки галузі тваринництва", з метою приведення у відповідність до вимог діючого законодавства України з питань надання адміністративних послуг Переліку адміністративних послуг, які надаються в Центрі надання адміністративних послуг м. Чернігова, враховуючи зміни законодавства України у сферах промислової безпеки, екології та природних ресурсів, структурні зміни суб'єктів надання адміністративних послуг, узгоджені з суб'єктами надання адміністративних послуг рішення щодо запровадження надання адміністративних послуг через Центр надання адміністративних послуг м. Чернігова, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Внести зміни та доповнення до Переліку адміністративних послуг, які надаються в Центрі надання адміністративних послуг м. Чернігова (далі – Перелік), затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від
19 листопада 2012 року № 305 зі змінами та доповненнями, внесеними рішеннями виконавчого комітету від 18 листопада 2013 року № 342, від 16 червня 2014 року № 170, від 6 жовтня 2014 року № 281, від 21 квітня 2015 року № 95, від 20 травня 2016 № 205, від 15 грудня 2016 № 574, від 30 серпня 2017 року № 362, що додаються.

2. Доручити управлінню адміністративних послуг міської ради (Овсяник М. К.) здійснювати прийняття документів для отримання спеціальної бюджетної дотації за вирощування молодняка великої рогатої худоби, який народився в господарствах фізичних осіб на 2018 рік.

3. Управлінню адміністративних послуг міської ради (Овсяник М. К.) організувати надання адміністративних послуг відповідно до затвердженого Переліку. 

4. Прес-службі Чернігівської міської ради (Чусь Н. М.) забезпечити оприлюднення цього рішення згідно з чинним законодавством.

5. Рішення набирає чинності з моменту його оприлюднення.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови  Ломако О. А. 


Міський голова                                                                                                В. А. Атрошенко     

 

Заступник міського голови -   

керуючий справами виконкому                                                       С. І. Фесенко   

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!