Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
17 березня 2017 р.

Розпорядження міського голови "Про передачу з матеріального резерву місцевого рівня"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м.Чернігів

16 березня 2017 року                                                                                       № 94-р


Про передачу з матеріального
резерву місцевого рівня

 

Відповідно до статті 36 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 2 статті 18 Кодексу цивільного захисту України, пункту 12 постанови Кабінету Міністрів України від 30 вересня 2015 року № 775 «Про затвердження Порядку створення та використання матеріальних резервів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій», пункту 3 рішення Чернігівської міської ради від 28 квітня 2016 року  № 7/VII-2 «Про Програму створення та використання матеріальних резервів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій у місті Чернігові на 2016-2020 роки» та з метою забезпечення нормальних умов життєдіяльності тимчасово відселеного населення будинку № 16 по вулиці Попудренка, який зазнав руйнування внаслідок надзвичайної ситуації:

1. Відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради (Годун Г. В.) передати безоплатно в тимчасове користування з матеріального резерву місцевого рівня матраци, а саме :

1.1. Чернігівському національному технологічному університету в кількості 20 (двадцять) штук на суму 583,40 грн. (п’ятсот вісімдесят три гривні 40 копійок);

1.2. Чернігівському професійному ліцею залізничного транспорту в кількості 10 (десять) штук на суму 292,00 грн. (двісті дев’яносто дві гривні 00 копійок).

2. Після проведення невідкладних відновлювальних робіт і заходів та розселення відселеного населення на постійне місце проживання повернути матраци до матеріального резерву місцевого рівня.

3. Відділу обліку та звітності міської ради (Дедущенко Н. М.) в установленому законом порядку забезпечити відображення передачі матеріальних цінностей в обліку виконавчого комітету міської ради.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови Черненка А. В.

 

 

Міський голова                                                             В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!